Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet ugy igazan a baratom ha képes engem azzal zsarolni hogy öngyilkos lesz ha én szakítok vele?
Ez betegség...
Hány évesek vagytok? Ha még fiatalok és van rá lehetőséged szólj egy olyan rokonnak aki nem fogja leszarni és segít neki...nagyteso,szülők..
Valószínű szeret..de ez a kapcsolat számodra nem egészséges.
Ha komolyan depressziós, akkor esetleg szólj a szüleinek (persze ha olyanok, hogy megértenék), de mindenképp keressetek fel egy pszichológust! Egyébként igen, szerethet így is, csak valamilyen módon megpróbálja elérni, hogy ne hagyd el őt. Ha te is szereted, akkor most mellette leszel, és segítesz neki leküzdeni a depressziót.
De ha valójában nem beteg, hanem csak úgy mondja, hogy megöli magát, akkor ez érzelmi zsarolás ami valóban egy undorító dolog.
Szerintem nem jól értelmezed ezt....:( erre szoktak mondani hogy túlzottan akar téged és megöl téged azzal hogy ezt csinálja veled. ::((
Ő szeret téged , DE ez már sok, zsarol és nyomul, az ilyen képes téged bántalmazni IS, csak hogy az övé légy élete végéig.
Minden keppen segítségre van szugsege.... vigyázz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!