Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy zsarnok?
Szóval az elején. 1 éve lesz hogy együtt vagyunk. Az elején jó volt minden, aztán fordult a kocka. Állandóan degradál, ha valamit nem értek akkor kinevet, és ahelyett hogy elmagyarázná, butának tart.
Mindennap veszekszik, hisztizik, és ha nem úgy van valami, ahogy azt ő szeretné akkor egyből befordul a falfelé es nem szól hozzám.. ha nincs kedvem szexelni, mert netán fáradt vagyok vagy csak összebújni szeretnék, akkor egyből megsértődik, és bevágja a hisztit hogy biztos nem kívánom, meg biztos rossz a szex vele.. amikor erről szó sincs!
Ha nem írok neki vissza 15percig már egyből ír, hogy "naaaa" vagy ha esetleg 1 óráig nem irok már hivogat..
Mindenre féltékeny, és meghazudtol folyamatosan, ilyen kényszerképzetei vannak
Szeretem, de egyszerűen már nem tudok szemet hunyi efelett mert mindennap valamin megsértődik és kötekszik. Tegnap elmentunk sétálni, természetesen akkor is összevesztünk, és ultimátumot adtam neki hogy vagy befejezi az adott témán való veszekedést, vagy megy mindenki a saját útjára. Erre még ő volt felháborodva hogy mi az hogy még én fenyegetem szakitással amikor én vagyok a hibás ( kb 5 napja összevesztünk valamin, és ő azóta ezen kattog, rágja vele az életem, amikor már rég levan zárva) tehát ezt az 5 napos vitát hozza fel mindennap és ezen örjöng..
Mi a véleményetek?
#11: Ezt kb minden második fiú meg tudná neked adni...
Ez a sok negatív tulajdonságai elhalványitjak a pár pozitívat,de te szemellenzőt hordasz. Nem baj,pár hónap szívás után te is így fogod látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!