Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon ez mukodni fog? 14L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ez mukodni fog? 14L

Figyelt kérdés

Nehany napja elkezdtem beszelgetni egy sraccal messengeren .Egy varosban lakunk de eddig meg nem talalkoztunk.Eleg sokat beszelgettunk es vegul odaig jutottunk,hogy azt mondta,hogy jojjunk ossze en ,pedig beleegyeztem.Azota mind azt targyaljuk,hogy mikor talalkozzunk de a tavaszi vakacionak vege es mi meg mindig nem lattuk egymast szemelyesen.Nekem ,pedig iskola kozben nincs idom masra csakis tanulni mivel Erdelyben nemsokara jonnek a vizsgak es azokra kell keszulnom.Nem tudom ,hogy igazan szeretne-e talalkozni velem,vagy csak messen keresztul kellek neki,mivel latom,hogy a haverjaival el megy bulizni de engem sehova sem hiv ki.Lehet csak en reagalom tul,de szerintem nem mukodhet ugy egy kapcsolat,hogy nem is talalkzotunk amikor nehany kilometerre lakunk egymastol.Ha valaki kivancsi es privatban ram ir kifejtem a helyzetet.Vegul is a kerdesem az lenne,hogy mi tevo legyek?

u.i.Bocsanat az ekezetekert de nincs magyar billentyuzetem.

2018. ápr. 6. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Te egyeztel bele abba,hogy osszejojjetek amikor meg nem is talalkoztatok,te hoztal felelotlen dontest..
2018. ápr. 6. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi de melyik városban laksz Erdélyen belül?

Van egy haverom aki még csak Messengeren beszélte le a csajjal,hogy járjanak de nem találkoztak.

Beszarás lenne,ha te lennél az:D

2018. ápr. 6. 20:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudod, szerintem ez rossz döntes volt. Amíg nem talalkozol valakivel szemelyesen, nem erdemes vele osszejonni. Kérd meg mindenkeppen arra, hogy jojjon el egy talalkozora.
2018. ápr. 12. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!