Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon ez elvesztegetett idő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ez elvesztegetett idő és később megbánom?

Figyelt kérdés

Sziasztok. :) 21 éves lány vagyok, 3 és féle van egy párkapcsolatom, az elején tudjátok minden szép volt jó volt, mára már azt érzem, hogy ez csak a megszokás, főleg mióta iskola miatt én felköltöztem Szegedre, ő meg 130 km-re lakik tőlem, és csak hétvégente találkozunk, az a legfőbb problémám , hogy így a 3 és fél év alatt "nem tudtam kiélni magam" és kezdem azt érezni hogy elpazarlom az éveimet.. mivel bulizni külön nem enged... mert félt stb. de nemtudom mit kéne tennem félek ott hagyni mert sok minden köt hozzá.. viszont félek attól is hogy később rá jövök arra hogy elpazaroltam az éveimet..

Szerintetek mit kéne tennem? Járjak el titokban bulizni a barátaimmal? Ti is voltatok/vagytok ilyen helyzetben, hogy régóta együtt vagytok valakivel és féltek attól, hogy nem tudjátok ki élni a fiatal korotokat?

Köszönöm a válaszokat , írjatok nyugodtan mert kíváncsi vagyok mások véleményére és tapasztataira is ! :)

2018. márc. 6. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Ahogy látom, igen.
2018. márc. 6. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem enged?? Elmész és kész, ő meg kapja be!
2018. márc. 6. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Elvesztegett időnek nem mondanám, pláne nem ha régóta vagytok együtt, viszont ennek egy kapcsolatban nem így kéne működnie. Mármint ha tényleg megbízik benned, akkor miért ne mehetnél egy bulizni pl a barátnőiddel?
2018. márc. 6. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
A tavkapcsolat a baj itt sajnos. Ha komoly a kapcsolat maskepp kene megoldani a dolgokat, v regen kellett volna erre gondolni. Ha tenyleg oszinte a kapcsolat es minden rendben mukodik/mukodott akkor velemenyem szerint a legjobb az lenne ha a fiud felkoltozne, v fel tudna tobbszor jarni hozzad. Es a titokba eljaras csak konfliktusokhoz vezet es vegul szakitast, szoval te/ti dontessz.
2018. márc. 6. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő együtt szerintem nagyon ritka manapság én ezt megbecsülném, megértem hogy félt tényleg sok rossz ember ember van. De az hogy pl a barátaiddal nem enged.. ha vannak igazán jó barátaid azok vigyáznak rád. Nem anyád hogy megmondja mit csinálhatsz. Ha vágynál másra úgy érzed jobb ha vége más mellett jobban éreznéd magad akkor vess véget.. ez az érzés nem fog elmúlni szerintem ha komolyan így gondolod. Ha meg igazán szereted beszéld meg vele ezt az egész dolgot biztos juttok valamire.
2018. márc. 7. 05:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne húzd az idejét, ha te csak magaddal törődsz!
2018. márc. 7. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Baratnöm is így érzett, de semmit sem tiltottam meg neki. Mi megbeszéltük, mára minden rendben van. Bulizhat, azzal beszél akivel akar, nem érdekel, hogy hány fiú haverja van.. Egy kikötés van, hogy ne engedjen másoknak semmit pl egy buliban.

Nem tudom mi ez a kiélés mánia.. Azt akarod, hogy megforduljon benned a fél bulizós társaságod? Mert ha igen akkor menj.. De ha csak bulizni akarsz, akkor ne. Akkor beszélj vele. Én a helyedben attól félnék, hogy majd rájösz, hogy mekkora butaság volt pár buli kedvéért eldobni egy hüséges embert! :)

2018. márc. 8. 06:39
 8/8 anonim válasza:
Én is így gondolom, 3 év elég sok idő már (manapság főleg), nem hinném, hogy el kéne dobnod egy fiút, aki ennyire szeret és félt. Maximum le kell ülni vele és megbeszélni, hogy neked mi nem tetszik.Sose értettem ezt. KOMMUNIKÁCIÓ. Ez a megoldás:)
2018. márc. 25. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!