Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez elvesztegetett idő és később megbánom?
Sziasztok. :) 21 éves lány vagyok, 3 és féle van egy párkapcsolatom, az elején tudjátok minden szép volt jó volt, mára már azt érzem, hogy ez csak a megszokás, főleg mióta iskola miatt én felköltöztem Szegedre, ő meg 130 km-re lakik tőlem, és csak hétvégente találkozunk, az a legfőbb problémám , hogy így a 3 és fél év alatt "nem tudtam kiélni magam" és kezdem azt érezni hogy elpazarlom az éveimet.. mivel bulizni külön nem enged... mert félt stb. de nemtudom mit kéne tennem félek ott hagyni mert sok minden köt hozzá.. viszont félek attól is hogy később rá jövök arra hogy elpazaroltam az éveimet..
Szerintetek mit kéne tennem? Járjak el titokban bulizni a barátaimmal? Ti is voltatok/vagytok ilyen helyzetben, hogy régóta együtt vagytok valakivel és féltek attól, hogy nem tudjátok ki élni a fiatal korotokat?
Köszönöm a válaszokat , írjatok nyugodtan mert kíváncsi vagyok mások véleményére és tapasztataira is ! :)
Baratnöm is így érzett, de semmit sem tiltottam meg neki. Mi megbeszéltük, mára minden rendben van. Bulizhat, azzal beszél akivel akar, nem érdekel, hogy hány fiú haverja van.. Egy kikötés van, hogy ne engedjen másoknak semmit pl egy buliban.
Nem tudom mi ez a kiélés mánia.. Azt akarod, hogy megforduljon benned a fél bulizós társaságod? Mert ha igen akkor menj.. De ha csak bulizni akarsz, akkor ne. Akkor beszélj vele. Én a helyedben attól félnék, hogy majd rájösz, hogy mekkora butaság volt pár buli kedvéért eldobni egy hüséges embert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!