Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt az exem. Visszafogadjam?
#2 ha férfi csal meg, az miben más?
Amúgy szerintem ne fogadd vissza, ha egyszer megcsald, akkor máakor is megfog.
#3: Az, hogy annak valami praktikus oka van és általában a nő hibája. Pl ezt meg azt nem ad meg az ágyban, vagy nem hajlandó eleget szexelni.
A nők meg unalomból is megcsalnak, ha túl jó dolguk van.
Most jöhetnek a lepontozások a femináciktól, mert bizony tudom, hogy az igazság fáj.
#3 Jajj, szegény kis bubus, ki bántott?😢
A megcsalás megcsalás. E mögé nem kell okot állítani, szimplán gerinctelen dolog mindkét nem részéről. Mentség nincs rá, főleg olyan hogy “otthon nem kapta meg, amire vágyott”. Ezt miért tartod jó mentségnek? A másik dolog, miért kell az összes nőt egy kalap alá venni. Azért, mert valószínüleg te kifogtál egy fehérmájú csajt, még nem lesz az összes lány az. De amilyen undorítóan fogalmazol, nem csodálkozom hogy otthagytak. Nah lehet lepontozni.
Én sosem fogadnék vissza olyat, aki megcsalt.
A nők is ugyanúgy csalhatnak meg valakit azért, mert nem elégítik ki őket, nem értem, miért kell ide a hímsovinizmus.
És én is az előző kommentelővel értek egyet, a megcsalásra nincs mentség. De persze, ha szereted, semmit sem ér a mi szavunk, reméljük a legjobbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!