Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Túlfélt, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlfélt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon-nagyon félt. Gyakorlatilag mindenhová elkísér, ami egyébként nem lenne baj bizonyos határok között, csak az mindenhová alatt azt értem, hogy mikor együtt megyünk valahova, akkor a helyen belül sem mozdulhatok ki az ötméteres körzetéből. Pl hogyha mekibe megyünk, akkor is elkísér a mosdó ajtajáig; mikor nálunk (!) van, és mondjuk lemegyek a konyhába kajáért, akkor is követ, pedig az a saját házunk, mi bajom eshetne, sokszor voltam már egyedül a konyhában...

Értékelem, hogy törődik velem, de szerintem ez azért túlzás. Próbáltam beszélni vele, akkor abba is hagyta ezt, úgy három napig. Ez azért beteges, nem? Szerintetek mit tegyek, mert azért az nem normális, hogy a saját házunkban nem tehetek két lépést nélküle.

2018. márc. 30. 11:12
 1/2 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem az a beteges ,hogy ha törődnek veletek akkor azért sírtok ,ha meg nem akkor sajnáltatjátok magatokat ,hogy milyen rossz a barátotok.

Követ mindenhova ,és? Elfértek egymás mellett nem? Így legalább tudod ,hogy szeret.

2018. márc. 30. 11:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Hű.. én nagyon hamar kidobnám az ilyen nyomulás miatt.

Ha nem képes teret adni neked akkor érdemes lenne mégegyszer leülnöd vele komolyabban beszélni a dologról. Kérdezd meg a véleményét és kössetek kompromisszumot, ha ez nem megy akkor később komolyabb gondjaid is lesznek a barátoddal.

2018. márc. 30. 11:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!