Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szakitsunk?
A lenyeg a lenyeg: lassan 1 lesz hogy egyutt leszunk. Viszont betegesen feltekeny. Mindennap talal valamit, amibe belekothet, es ami miatt veszekedni tudunk. Gyanakszik, bizalmatlankodik es gyanusitgat (nem megcsalasra gondolok mas dolgok)
Belefáradtam es most jutottam arra pontra egy ujabb gyanusitgatas es vita utan hogy elég volt, nekem ez sok. Nem tudom mit csinaljak, szeretem de ezt nem lehet elviselni mert megeszi az ember idegeit... mar beszeltem vele errol belatta a hibait bocsanatot kert, de sose lett valtozas. Megakar tiltani dolgokat, es mindenre feltekeny..
Az uzobbi idoben a szex se mukodik koztunk, mert vagy nem all fel neki, vagy hamar elmegy, vagy lelankad.. mindig vigasztaltam mert ilyenkor nagyon ideges es szomoru lett, mellette alltam es nem iteltem el, de mar par hete nem tudott kielegiteni ami nem sok ido, viszont mar ott tartok hogy nem szeretnek vele lefekudni mert tudom mi lesz megint.. tehat ez a 2 hatalmas problema all fent. Tobbszor szakitottunk mar dr mindig ujra kezdtuk mert hianyzott es en is neki. De ezek mar nem kis problemak..:(
Mi a velemenyetek a helyzetrol? Kezdek kiabrandulni belole viszont ha szakitanek megint azt ereznem hogy hianyzik de en se tudok eletem vegeig tűrni. Megőrjit azzal amit csinál,hogy gyanakszik,ő néz engem hulyenek, es veszekszik mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!