Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is könnyebb a lányoknak párt találni?
Látni olyan párokat az utcán, hogy részegesen se nyúlnál a nőhöz, mégis van párja.
Csak rá kell bólintania a másikra, és kész, társra lelt...
A minőséget nem firtatom ebben a szituban.
Amennyiben minőséget keresel, annak meg a szépség egy buktatója, mert aki külső miatt szeret beléd, az a belső értékekkel nem foglalkozik, tehát később borul ki a bili, mintha egyből a belsődbe szeretett volna bele.
Ezért örülök, hogy nem vagyok szuper helyes, így ha véletlen valaki belém szeret, akkor az okkal történik, nem a pofikám miatt.
(ez lányokra is igaz)
Persze amelyik lány a szépségével (divat?) akarja eladni magát, az csak magának vállal plusz terhet, hogy a valós vonzódásra is ráleljen a társában, de ez már az egyéni szocproblémája.
Ezért rendszeresen a normális kinézetű lányokkal szoktam inkább dumálni, mert Ők talán nem csak külsőséget tudnak nyújtani.
27f
ui.: Gondolj bele, ha megöregszel, a szépség elmúlik, de a szeretet, a belső értékek halálunkig elkísérnek. Ezek az értékek többet érnek, mint a külső, tehát a szépség szerintem átok. (egy bizonyos szint felett)
Egy szó mint száz: Nem könnyebb a nőknek, főleg, hogy minden degenerált csávó azt hiszi magáról, hogy attól férfi, hogy valami lóg a lábuk közt...
Pedig kb ez csak 1%-a annak, amit én férfinak tartok.
(mondjuk ez nőkre is igaz, csak más adottságokkal)
Mondtam én, hogy nem számít? :)
Csak annyit mondtam, hogy nem elég (egy bizonyos szint felett átok, mintsem áldás).
Öszintén? Ebben a világban értelmes embert találni nem könnyű.
Nem fiút vagy lányt, hanem embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!