Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek is könnyebb a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is könnyebb a lányoknak párt találni?

Figyelt kérdés
Főleg ha a lány szép de még a csúnyáknak is könnyebb mint 1 átlag fiúnak nem?

2018. márc. 25. 11:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Látni olyan párokat az utcán, hogy részegesen se nyúlnál a nőhöz, mégis van párja.

Csak rá kell bólintania a másikra, és kész, társra lelt...

A minőséget nem firtatom ebben a szituban.

Amennyiben minőséget keresel, annak meg a szépség egy buktatója, mert aki külső miatt szeret beléd, az a belső értékekkel nem foglalkozik, tehát később borul ki a bili, mintha egyből a belsődbe szeretett volna bele.

Ezért örülök, hogy nem vagyok szuper helyes, így ha véletlen valaki belém szeret, akkor az okkal történik, nem a pofikám miatt.

(ez lányokra is igaz)

Persze amelyik lány a szépségével (divat?) akarja eladni magát, az csak magának vállal plusz terhet, hogy a valós vonzódásra is ráleljen a társában, de ez már az egyéni szocproblémája.

Ezért rendszeresen a normális kinézetű lányokkal szoktam inkább dumálni, mert Ők talán nem csak külsőséget tudnak nyújtani.

27f

ui.: Gondolj bele, ha megöregszel, a szépség elmúlik, de a szeretet, a belső értékek halálunkig elkísérnek. Ezek az értékek többet érnek, mint a külső, tehát a szépség szerintem átok. (egy bizonyos szint felett)

Egy szó mint száz: Nem könnyebb a nőknek, főleg, hogy minden degenerált csávó azt hiszi magáról, hogy attól férfi, hogy valami lóg a lábuk közt...

Pedig kb ez csak 1%-a annak, amit én férfinak tartok.

(mondjuk ez nőkre is igaz, csak más adottságokkal)

2018. márc. 25. 13:43
 12/21 anonim ***** válasza:
19%
Igen. Könnyebben találnak, viszont nehezebben tartanak maguk mellett valakit.
2018. márc. 25. 14:50
 13/21 A kérdező kommentje:
#11 Bocs de szerintem csúnyának érzed magad és azzal nyugtatod magad hogy nem számít a külső. Hülye az aki azt mondja hogy nem :)
2018. márc. 25. 15:24
 14/21 anonim ***** válasza:

Mondtam én, hogy nem számít? :)

Csak annyit mondtam, hogy nem elég (egy bizonyos szint felett átok, mintsem áldás).

2018. márc. 25. 15:30
 15/21 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem átok éppen az ellenkezője ha kib*szott ronda vagy na az átok a szépség/jóképűség sosem
2018. márc. 25. 15:36
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

Öszintén? Ebben a világban értelmes embert találni nem könnyű.

Nem fiút vagy lányt, hanem embert.

2018. márc. 25. 16:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Adom utolsó.
2018. márc. 25. 22:53
 18/21 Gábor19... ***** válasza:
62%
Nem modhatnám. Ugyanis amilyen sok és magas elvárásaik vannak a nőknek, annak csak kevés férfi felel meg.
2018. márc. 26. 19:29
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Igen igen fontosak a belső értékek.Bőr ülés,ülésfűtés,klíma,BMW embléma a kormányon.
2018. márc. 27. 22:07
 20/21 anonim ***** válasza:
77%
Nekem egyáltalán nem könnyebb 16/L
2018. ápr. 3. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!