Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan kezeljem ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TomiToto999 kérdése:

Hogyan kezeljem ha egy lány ´tesztel´ engem?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban,aki nagyon szép,jól kijöttünk egymással egy ideig,mostanában már nem annyira.Most,amikor már nem komunikálok vele,(direkt amúgy),elkezdett tesztelni engem,legalább is ezt veszem észre.Néha beszólogat,vagy megnehezíti a dolgomat bizonyos helyzetekben...Azt akarja elérni,hogy kiboruljak mint régen.De most már sokkal felnőtesebben viselkedek,le se sz*rom amit csinál,ignorálom ée kész.Szerintetek ez a helyes megoldás?

2018. márc. 15. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilván a lány nem cselekszik helyesen ezzel a tesztelősdivel, szerintem meg kéne beszélnetek. Ha a csaj csak azt akarja elérni, hogy kiborulj, akkor az meglehetősen gyerekes dolog, le kéne állítanod. Nem biztos, hogy abbahagyja csak azért, mert nem foglalkozol vele, bár lehetséges.
2018. márc. 15. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Abba fogja hagyni,megbeszéltem vele,hogy már felnőttem,és nincs szükségem a barátságára...ennyi.
2018. márc. 17. 18:25
 3/4 trichard2001 ***** válasza:
Üsd meg és abbahagyja.
2018. márc. 31. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jó a figyelmen kívül hagyás. Hadd csinálja a hlye kisded játékait, az nem a te dolgod; ha nem akarod. Tehát megteheted, hogy nincs vele dolgod; ne hagyd, hogy olyannal őröljék fel az energiáidat, amivel te nem akarsz foglalkozni. Szóval szerintem jól csinálod. Ha észre veszi, hogy rá se bagózol, majdcsak abbahagyja; majd leáll.
2018. márc. 31. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!