Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék a lehető legfájdalmasabban szakítani a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Tudom, szívtelen vagyok blablabla. De megvan rá az okom, szóval jöhetnek az ötletek köszi2018. márc. 4. 22:47
2/14 anonim válasza:
Nyilvánosan alázd meg, a barátai előtt sorold fel a hibáit, rossz szokásait. Közöld vele, hogy undorodsz tőle.
3/14 anonim válasza:
Játszd el a halálodat miután nagyon közel kerültél hozzá, ennél kegyetlenebb dolgot nem tehetsz, ha megcsinálod szólj már mer ilyen barmokat szívesen összevernék.
4/14 anonim válasza:
Szerintem a lehető legfájdalmasabbig te sem akarnál elmenni. Már csak azért sem, mert azért életfogytiglanit kapnál szinte biztosan, ha elkapnak.
[link] Szerintem ennél nem akarnál neki fájdalmasabbat, pedig ennél is lenne fájdalmasabb mód. Jobban jársz szerintem ha csak simán keményen szakítanál vele, nem kell a lehető legfájdalmasabbig elmenni. Arra nem hiszem, hogy okot adott volna. Amit a második írt az elég lenne, ha rossz dolgokat csinált veled, pedig az messze nem a legfájdalmasabb szerintem.
5/14 anonim válasza:
Feküdj le a húgával ha van neki és mond meg mennyivel jobb nála.
6/14 anonim válasza:
Egyik ember se érdemli ezt, bármit is tett. En is azt hittem, megvan ra az okom, en is meg akartam bántani, de nagyon megbántam azóta. Visszagondolva nagy szemet voltam.
7/14 anonim válasza:
Jöjj össze egy másik csajjal, és jelentsd ki, hogy ő a barátnőd, vagy csak simán csókolj meg valaki mást, amikor tudod, hogy ő is látja, majd mond meg neki, hogy már szabad vagy:D
8/14 anonim válasza:
Fotozd le magad, úgy, hogy egyedül vagy a képen, majd mutasd meg neki és mond, hogy milyen jól néztek ki márciusban(vagy valami hasonlót), és ha megkérdezi, hogy ő hol van a képen akkor mond azt, hogy februárban :DD
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, egyelőre nem sikerült választanom. De eddig a 2. az ami a legjobban tetszik mert egyszerű, és hatásos
2018. márc. 5. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!