Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeretnék szakítani a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék szakítani a barátnőmmel, viszont nemtudom hogyan tegyem ezt meg?

Figyelt kérdés

Nemvolt ajtócsapkodás,megcsalás,és azt szeretném hogy ne is legyen.

Úgy érzem,elfásult a kapcsolatunk,3 éve vagyunk együtt.

Én szeretnék menni ide oda,igazából tökmindegy csak kimozdulni,kirándulni,autóversenyekre,moziba,koncertekre járni,Ő nem vagy csak nagyon ritkán.

Menjek csak nyugodtan,majd megsértődik.

A kapcsolatunk szexuális része is nagyon gyenge már,szinte könyörögnöm kell egy kis együttlétért,akkoris olyan az ágyban mint egy darab fa,úgykell szólnom hogy csókoljon már meg...

31 vagyok,Ő 26.

Nemszeretnék nyugdíjas szinten élni,pörögnék mint a búgócsiga,hisz erőm teljében vagyok.

Na szóval változni ez a lány már nemfog,legalábbis amíg velem van-úgy érzem.

Csomót dumáltunk erről,le vagyok hurrogva mindig.

Elérkezettnek látom az időt arra hogy kiadjam az útját,most jutottam el arra a szintre hogy nem fog hiányozni 1 percig sem.

Mi legyen a kezdőlépés?

2017. dec. 28. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ülj le vele és mondd el neki, hogy te így érzel, és szeretnéd ha külön utakon folytatnátok. Legtisztességesebb, ha megmondod kerek perec a szemébe a dolgot, persze nem durván és nyersen.
2017. dec. 28. 14:16
 2/6 anonim válasza:

Mond azt neki:

"Én jobbat érdemlek. Bocsy."

2017. dec. 28. 14:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Tényleg ez a helyzet,bár viccesnek hat:))
2017. dec. 28. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Feküdj le egy másik lánnyal, és küldj neki egy képet a dologról, majd utána írd neki rögtön, hogy "Bocsi, nem ide".
2017. dec. 28. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet keményen:

"Kisanyám! Lepattintalak! Tipli van!"

Lehet érzelmesen:

"Édesem, úgy érzem kihűlt a kapcsolatunk, te jobbat érdemelsz. Nem miattad, miattam..."

Lehet egyenesen:

"Van egy jó hirem: Holnap költözöl!"

2017. dec. 28. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:
"Van egy jó és egy rossz hírem. Az összes barátnődnél jobb vagy az ágyban."
2017. dec. 28. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!