Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítani kellene a barátnőmme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani kellene a barátnőmmel, ha 7 alkalomból 5-ször elutasít?

Figyelt kérdés
27 évesek vagyunk, szerintem ez nagyon sok elutasítás. Ti mit gondoltok?
2017. febr. 12. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

Egy jól működő és normális kapcsolatban az egyik nem szokta elutasítani a másik közeledését. Ha nálatok többségében így van, akkor nem gondolkoztál még el rajta, hogy megbeszélitek, hogy mégis miért utasít vissza? Mert talán megoldható dolog lenne.

Amennyiben nem, úgy miért lennél együtt valakivel, aki állandóan visszautasítja a közeledésedet?

2017. febr. 12. 14:52
 2/11 anonim ***** válasza:
27 évesen annyi eszed nincs, hogy előbb leülsz és megbeszéled vele? Egyébként ha fogamzásgátlót szed akkor ne csodálkozz. Mert a legtöbb fogamzásgátló tabletta mellékhatásai között ott van a libidó csökkenés és a hüvelyszárazság. Így egy nőnek sincs kedve szexelni.. meg mivel állandóan változik a hormonszint így minél idősebb egy nő annál kevésbé fogja kívánni a szexet. És a hormonális fogamzásgátlók csak rá dobnak egy lapáttal. 23 L
2017. febr. 12. 15:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem szed fog.gátlót.
2017. febr. 12. 15:28
 4/11 anonim ***** válasza:
8%
Hát én nagy valószínűséggel igen. Napi szinten igénylem a szexet és ha a másiknak ennyire nem kellek, akkor inkább keresnék valakit, aki valóban társra vágyik, nem csak pénzre/biztonságra/gyerekének apára/stb.
2017. febr. 12. 15:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: én is így vagyok...
2017. febr. 12. 15:44
 6/11 anonim ***** válasza:

miért utasít el?

próbáltál vele erről beszélni?

23F

2017. febr. 12. 15:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de csak a vállát vonogatja.
2017. febr. 12. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:

és szerinted miért utasít el?

történt valami változás?

régen milyen volt?

mióta vagytok együtt?

23F

2017. febr. 12. 16:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nem hagynám annyiban, hogy a vállát húzogatja. Mondja meg, hogy mi az oka. Mert számtalan oka lehet, lehet, hogy pont miattad van így, de az is lehet, hogy neki van valamilyen gondja, de mivel ez a dolog téged zavar, így meg kell beszélni. Ha arra sem hajlandó, hogy beszéljen veled róla, akkor meg nem érdemes tovább vesztegetni rá az idődet.

Én több, mint 11 éve élek párkapcsolatban, nő vagyok, anya vagyok, de mégis akár naponta vágyom az együttlétre, függetlenül attól, hogy nyilván munka és gyerek mellett ez nem kivitelezhető, de attól még vágyom rá és törekszem rá, hogy azért minél gyakrabban legyen mód együttlétre.

2017. febr. 12. 16:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

1, Szerintem nem élvezi veled a szexet. Lehet eddig sem élvezte,de kutyakötelességből végigcsinálta. Megunta,nincs kedve eljátszani azt,ami nincs.

2,Megbántottad,de fogalmad sincs mivel.

3,Más pisztolyozza helyetted.

2017. febr. 12. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!