Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fél évesek leszünk barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél évesek leszünk barátnőmmel, ez alkalomból milyen programot szervezhetnék?

Figyelt kérdés

18 évesek vagyunk, egy szombat délutánra, estére szeretnék valami nem mindennapi programot szervezni, itt Budapesten. (Ö nem Pesti, sok helyen nem volt még). Ötleteket várok a *kajálás* lebonyolítására is.

Illetve esetleg meglepném valami kisebb ajándékkal, ezzel kapcsolatban is várom az ötleteket. Előre is köszi!

2011. márc. 22. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:
vidd el olyan helyre amit szeret,pl.: én imádom a kínait és szerintem rohadt finom is.Olyan helyre vidd ami nem túl puccos de nem egy hot dog árus.Elviheted gyrosozni is.A lényeg az,hogy jól érezze magát veled és megtudja,hogy mennyire tudsz szervezni dolgokat.Szerintem a szombatod fontos lesz ez ügyben.Úgy szervezd a programod,hogy legyen közte idő ne siessetek sehova,mert ugye senki se szereti a kellemetlen ám de véletlen dolgokat~szerintem az egész este hangulatát elrontja.~
2011. márc. 23. 00:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Vidd el étterembe vacsorázni. Ne gyorsbüfébe vagy mekibe, hanem valami jól szituált étterembe, és az sem gond ha flancos. De persze van rengeteg olcsóbb és azok között is vannak igen jó hangulatúak. És meglepinek,a lányok pl nagyon szeretik az ékszereket. Talán vehetnél neki egy szép ezüst karkötőt, az nem nagy érvágás, biztosan nagyon tetszene neki:) vagy ha anyira régen nem vagytok együtt hogy ékszer ajándékozz neki akkor, vigyél valami szépdobozú bonbont, vagy virágot, pl orchideát! Biztosan jobban örülne neki mint egy rózsának:) /22N
2011. márc. 23. 14:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, sajnos se az ékszerért, se a virágokért nem rajong xD Valami konkrét programra esetleg ötlet?
2011. márc. 23. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!