Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti adnatok neki egy esélyt?
Figyelt kérdés
ha tudnátok,hogy még mindig érdekli a srácot az ex barátnője?
Többször is mondta,hogy próbáljuk meg adják neki egy esélyt de én tudom hogy, meg mindig érdekli a volt barátnője akinek már pasija van szoval semmi eselye nala.
Válaszokat előre is köszi. ❤❤❤❤
2018. febr. 27. 20:21
1/4 anonim válasza:
Ahol egyszer tűz volt... Főleg fiatalon... Ha tudod, hogy még érdekli a másik csaj, akár van pasija, akár nincs, ne adj neki esélyt, mert arra kellesz neki, hogy felejtsen, meg, hogy kiélhesse magát. Ha esélyt adsz, akkor tudatosan válsz áldozattá.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ❤
2018. febr. 27. 20:31
3/4 anonim válasza:
Én adnék esélyt neki. Engem is érdekel az első nagy szerelmem. Persze nem napi szinten de néha igen is eszembe jut, szerintem ez normális. Ettől függetlenül imàdom szeretem a jelenlegit és véletlenül sem hagynàm el senkiért főleg nem az exemért aki azért az exem mert nem működött. Nem véletlen akar veled lenni... Szerintem
4/4 anonim válasza:
Nem adnék. Volt vége volt, én is adtam esélyt ugyanilyen helyzetben és kar volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!