Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van egy fiú. Többi lent, Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú. Többi lent, Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel kb 1 és fél honapja kezdtem el beszélni és hihetetlenül megtetszett. Egyik baratnőmnek meséltem is a fiúról, bekövette instagrammon és a fiú is őt. A fiúval rengeteget beszéltünk és egyre jobban beleszerettem, de még nem találkoztunk mivel kicsit messze vagyunk egymástól. A fiú egyik nap azt írta hogy próbáljunk meg továbblépni mindketten mert ebből csak távkapcsolat lenne és az nem a legjobb. Nem akartam ezt, és még mindig nem sikerült.. A fiú valószínűleg már továbblépett ugyanis már 20 napja nem beszélünk... Közben megtudtam hogy a baratnőm beszél vele és tök jóban vannak... Én nem akarom elfelejteni őt:(( Mit tegyek???
2018. febr. 25. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ő nem akar tőled semmit,ezért jobb ha elfelejted! De ha nem akkor csak szenvedj!
2018. febr. 25. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
szétverném a barátnőd 17l
2018. febr. 26. 13:16
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 kommentelo:nem is vagyunk már barátnők, nyáron osszejott az akkori barátommal a hátam mögött es azota nagyon sokat veszekszünk...
2018. febr. 26. 14:50
 4/5 anonim válasza:
Hagyd a baratnődet békén, neked legyen több eszed és lépj túl rajta. Persze, könnyű beszélni, de én sokszor kerültem ilyen helyzetbe és olyankor azt mondtam hogy legyenek boldogok. Hidd el jobb lesz így neked.
2018. márc. 20. 22:04
 5/5 anonim válasza:
És a baratnődet ezelőtt jól megverném, aztán szólnék oda hogy legyetek boldogok! 😎
2018. márc. 20. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!