Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járhat egy 12 éves lány egy 16 éves fiúval?
Figyelt kérdés
Tegnap jöttünk össze, szerintetek sok az a 4 év?2018. febr. 19. 19:38
11/20 anonim válasza:
Szerintem még fiatal vagy ehhez. Én is „jártam” 12 évesen egy fiúval, de direkt tettem a járást idézőjelbe. Ez csak olyan mintha barátok lennénk, csak azt mondjuk, hogy járunk, semmi extra, de szerintem mással is van ilyen (pl. oviban). Viszont egy 16 éves fiú nem tudja fékezni a hormonjait. Nem tehet róla, de ahhoz te még túl fiatal vagy, amit ő -akár tudat alatt is- de akar. Nem tehet róla, ez nála az ő korában normális. Én pedig -lehet, hogy régimódi vagyok- de azt tanácsolom, hogy várj a középiskoláig a párkapcsolatokkal, de persze ez a te szíved ügye, csak tanács. :)
12/20 anonim válasza:
Járhattok persze,az elsö rendőrősre,és hagyd is benn,te meg a javító intézetbe.
13/20 anonim válasza:
Tul fiatal a lany es tapasztalatlan...
15/20 anonim válasza:
12 évesen mit akarsz? :)
Én ilyenkor még barbiztam, meg ilyesmi, eszembe sem jutott volna a pasizás :D fiatalok...
16/20 anonim válasza:
Ki notek a kis gombocok azt mar pasizna heee
17/20 anonim válasza:
én 13 éves voltam amikor a barátom 16 , 8 hónapja vagyunk együtt azóta ő 17 én 14 és minden okés köztünk nagyon jól megvagyunk , bár a koromnál érettebb vagyok
18/20 anonim válasza:
Szóval ne itt keresdd a választ :D ha jól megvagytok legyetek boldogok , rengeteg olyan ismerosom van akik pont ennyi évesek és remekül megvannak. nem az a lényeg hogy hany eves vagy hanem hogy mennyire vagy erett
19/20 anonim válasza:
Velem is volt a szülészeten egy szobában egy 14 éves lány, szép szőke nagydarab. Felnőttnek látszott, épp az általánost fejezte be.
Még szerencse, hogy a saját szülei is, meg a leendő férje egész családja is mellettük álltak.
Mi van a ti szüleitekkel?
20/20 anonim válasza:
Az enyémek szeretik hogy boldog vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!