Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor járhat az osztálytársam és a csaj aki tetszik?
Figyelt kérdés
A srácnak a közösségi oldalán az a monogram van írva hogy: w.t
A csaj aki tetszik neki a monogramja: v.t
Azon aggódom hogy ez csak elírás lehet.
Facebookon lajkoltak egymásnak 1-2 képet és annyi. De ott már több hónapja ismerősök,de mondjuk sose láttam őket még beszélni.
De a srác olyan hogy nem kiáltja világnak ha van valakije. Előző nőjét is csak akkor tudtam mikor már szakítottak.
Vagy felesleges az aggodalmam?
A héten épp oda akartam menni pedig a csajhoz.
2016. jún. 7. 20:42
2/4 A kérdező kommentje:
*a csaj aki tetszik nekem...
2016. jún. 7. 21:20
3/4 S.Anonymus válasza:
Szia! Először szerintem a srácot próbáld kifaggatni, hogy miért írta ki a közösségi oldalra ezt a monogrammot (én úgy kérdezném, hogy azt a két betűt). Ha ő nem akarja végképp elmondani, akkor a csajszi következik. Finoman kérdezd meg valami kis furfanggal, hogy jár-e valakivel. Egyébként meg semmit nem veszíthetsz azzal, ha beelőzöd az osztálytársadat, (márha ő is akar a csajszitól valamit) hívd el a leányzót szabadidőtökbe egy kicsit beszélgetni (kicsit randi formában) és ha látod, hogy kapó rá, akkor a randin jöhet a kérdés! ;)
4/4 S.Anonymus válasza:
Ha pedig járnak, ne keseredj el, még biztosan lesz más lány, aki tetszeni fog... (És amúgy is, nem biztos, hogy olyan sokáig lesz olyan nagy az a szerelem!) :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!