Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez véletlen lenne? Vagy ez most mi?
18F
Van egy csaj,látni szoktam reggel a buszon.
Sose köszön,nem is ismerjük egymást,ő csak egy haveromat ismeri.
De egyik este bejelölt ez a csaj ismerősnek facebookon. why?
És az a furcsa hogy rá 1 percre pedig ennek a csajnak a legjobb barátnője is bejelölt akit amúgy soha életemben nem láttam.
Elég furcsának tartottam a szitut. Ilyen még sose történt velem.
Szerintetek ez most mi?
Mindketten olyan 15 évesek.
De természetesen nem jelöltem vissza őket,nem irtak rám és indokolták meg a bejelölés okát szóval hagytam is.
A csaj akit látni szoktam ő sose köszön,ő jelölt be vagyis neki kéne nem? Vagy már ha bejelölt beszélgetést is én kezdeményezzek vagy mi lesz?
Csatlakozom az előttem szólóhoz...tényleg gyagya vagy, tetszel nekik :PP Ez nyilvánvaló :))
Igazold vissza őket és írj annak valami frappánsat, amelyik tetszik esetleg. Mindkettőnek nem tanácsos, mert úgyis megbeszélik, ha barátnők. :P
Persze, hogy nem köszön, mert zavarban van...főleg hogy ilyen kis fiatal lányok.
Majd írd meg mi lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!