Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Járhat egy 12 éves lány egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járhat egy 12 éves lány egy 16 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Tegnap jöttünk össze, szerintetek sok az a 4 év?

2018. febr. 19. 19:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Alapból nem lenne sok, de túl fiatal vagy hozzá
2018. febr. 19. 19:39
 2/20 anonim ***** válasza:

16 vagyok

15 alá nem adnék, nem egy értelmi szint, más igények

De mégis,hogy?

Ez inkább ciki a csávónak mint menő

2018. febr. 19. 19:45
 3/20 SIDLER22 ***** válasza:
Így ez egy kicsit soknak számít mert ez az a korkülönbség amikor a fiúk hirtelen kezdenek el "megérni". Meg amúgy is szakítani fogtok pár hét (vagy nap) múlva szóval tök mindegy.
2018. febr. 19. 19:51
 4/20 A kérdező kommentje:
Egyszer már jártunk,akkor félévig voltunk együtt. Szóval ez egyáltalán nem biztos.
2018. febr. 19. 19:55
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem leszek népszerű most,de nem érdekel.

Egyszer már jártatok? Fél évig? És 12 éves vagy?

Bocsáss meg,de nem a fiúkon kéne járjon az eszed,hanem még azon,hogy melyik mesefilmet nézd a tvben.

Egy 16 éve fiú már nem "csak" a kezedet akarja megfogni. Viszont egy 12 éves kislány meg ne csináljon annál többet egy fiúval.

Amúgy csak megjegyezném,hogy 14 év alatt büntetendő is,ha "hozzádnyúl".

2018. febr. 19. 20:08
 6/20 anonim ***** válasza:

12 évesen.Nem kezdem el hogy a te korodba,etc...

De szerintem nem helyes,de te döntessz.

Meddig jutottatok? :33

2018. febr. 19. 20:08
 7/20 A kérdező kommentje:
Tudom, tisztába vagyok ezzel. Nem is akarok többet, ha neki ez nem elég és nem szeret annyira hogy várjon rám,akkor nem is sajnálom ha vége lesz emiatt. És bocsánat, de a mesék már rég nem kötnek le.
2018. febr. 19. 20:15
 8/20 A kérdező kommentje:
Kb. semeddig. Én egyébként is várni akarok a nemi érintkezéssel, Ő ezt szerencsére meg is érti.
2018. febr. 19. 20:16
 9/20 anonim ***** válasza:

Az okê,de meddig várjon? 2-3 évig. Amikor Ő már 19 lesz? Ebben korban én valahogy.kétlem,hogy azt meg tudják várni.

Tiszteletem,ha ez a fiú más.

Te tudod,de én azt mondom válassz fiatalabbat, Ő pedig egy kicsit.idősebbet. majd kb 10 év múlva lesztek egymáshoz valóak.

2018. febr. 19. 20:27
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a kis hableanyt nezd meg :)
2018. febr. 19. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!