Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúmat kétszer is megsimogatta egy másik fiú és számonkérésnél még neki állt feljebb-most mit gondoljak erről?
Röviden az van hogy a fiúmat egy másik fiú osztálytársa kétszer is megsimogatta, mindkettőt épp láttam. Nem tapizásra kell gondolni, csak a kezét és a haját simította végig.
Amikor szóba hoztam később hogy mégis ez mi volt, a fiúm azt mondta, nincs ebben semmi elvégre nem ő simogatott. Hát tényleg nem ő csak hagyta és nem mondta annak a másik fiúnak hogy vidd akezed innen vagy eltöröm. Mert kb ezt várnám.
Szóval szerinte nincs ebben semmi és én csak két esetet tudok aztán ki tudja mi az amiről nem is tudok.
Mit gondoljak erről az egészről?
A másik fiú a simogató egy nagyon csendes nagyon vékony kis nebáncsvirág fiúka, simán el tudom képzelni hogy langyi.
" lehet nem olyan közösségbe jársz akik gyúrnak, mi egész nap az edzés terveket"
Hát hálistennek !!! én nem bazári majmok gyülekezetébe járok.
Hányok az ilyen díszbarmoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!