Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tényleg lehetetlen az együtt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehetetlen az együtt alvás szex nélkül?

Figyelt kérdés

És egyáltalán petting nélkül??

Mert ezekre még nem lenne készen egyikőnk se (16l és 16f), de a szipla együtt alvás simán jöhet.

Viszont mindenhol azt olvasom, hogy abból legalább petting elkerülhetetlen!

Mert nekem kb az összebújásig menne... Viszont azt nagyon szeretném!!

Szerintetek?

2018. febr. 12. 19:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!
2018. febr. 12. 22:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én fiúként tuti erre gondolnék.
2018. febr. 12. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi hátrányotok származna abból,hogyha 16 évesen nem aludnátok együtt?

semmi.

2018. febr. 12. 23:05
 14/18 anonim válasza:
Attól mert bizsreg a PNC és keményen áll a fsz, attól még nem kell egymásnak esni! Nem vagytok ösztönlények! Tudom hogy nagyon jó mert kellemes érzés, de mindenáron nem kellene gyerekek!
2018. febr. 13. 10:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Tök jól gondolkozol, hogy most csak együttalvást akarsz.

Nem éri meg sietni és kihagyni ezeket a sok élményt adó lépcsőket!

2018. febr. 13. 10:37
 16/18 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Mi is ennyi idősek vagyunk a barátommal, eddig kétszer aludtunk együtt. Tudjuk hogy a szex még korai lenne. Petting sem volt. És ő sem akart mást. Csak összebújva aludtunk :)

2018. febr. 13. 15:57
 17/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem lehetetlen. Lassan egy hónapja, hogy összejöttem az első barátommal, kétszer aludtunk már együtt, csak csókolóztunk lefekvés előtt, ahol persze megjegyezte, hogy "nagyok a bajok", de mindig mondta, hog még nem akarja, mert korai, pedig azt hittem a helyzet fordított lesz, tehát nekem kell majd megmondanom neki, hogy még ne.
2018. febr. 13. 17:12
 18/18 anonim ***** válasza:
80%

#17: Egy hónap alatt hogy lehet valakivel össze feküdni?

Ez nem az a kategória,nem kell a felnőttet játszani.

2018. febr. 13. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!