Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem mért nem volt soha párkapcsolatom?
Milyenek a külső adottságaid? Azon kívül, hogy csendes vagy, milyen a személyiséged? Van valami fizikai vagy mentális betegséged?
Ha szeretnéd, szivessen beszélek veled privátban a problémádról. :)
Először is nem ártana egy Pszichólogust vagy egy Pszichiátert felkeresned mert komoly problémák is.
Számtalan oka lehet, én a szakembert jó szándékból írtam, vele eltudnál ezekről beszélgetni. Nálam is ezek voltak a problémák, mint a mainapig ez a problémám. Voltam pszichológusnál, de nem oldotta meg a problémát. Én azért írtam neked, mert hátha neked síkerül.
21F
26 évesen szerintem ez már nem tini kategória :)
Próbálj meg a munkahelyeden beilleszkedni. Tudom, hogy nehéz. Én is hasonló természetű vagyok. Először is nézz ki 1 valakit, aki szimpatikus (előbb inkább férfiakkal próbálnék meg jóba lenni), és próbálj meg vele kommunikálni. Sokkal könnyebb 1 emberrel, mint nagyobb társaságban. Legalábbis nálam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!