Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Féltékenység válthat ki ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység válthat ki ilyen viselkedést a barátomból?

Figyelt kérdés
Nem biztos, de úgy tűnik, hogy tetszem egy másik srácnak és amióta ez úgy tűnik, a barátom sokkal udvariasabb meg kedvesebb velem. Többet becézget meg mondogatja, hogy mennyire szeret, meg hogy senki sem tudna úgy szeretni, mint ő meg egy csomó helyre meg akar hívni kajálni és nem engedi, hogy felesben fizessünk, mert ő akar fizetni. Azért csinálhatja ezt, mert féltékeny, vagy csak véletlen egybeesés?

2018. febr. 10. 02:29
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Megszerezni valakit mindig egyszerűbb mint megtartani.A válasz,igen féltékeny s fél hogy elveszít.Lényeg az,hogy a lány mit akar.Én pl nem vinnélek kajálni hisz úgy is enned kell,én megmutatnám milyen 250 el menni az utakon vagy motorozni 200 km/h felett.Bár lehet nem ér fel egy sajtburgerrel.😂
2018. febr. 10. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, barátodnak üzenem, ne csak akkor foglalkozzon többet veled ha feltűnik a konkurencia.
2018. febr. 10. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Miért nem építed le a srácot,akinek tetszel?

2018. febr. 10. 08:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem szükséges leépíteni, mert nem nyomul, semmit sem csinál csak néz meg forgolódik utánam. Nem is beszélek vele, max ha köszön nekem, visszaköszönök ennyi. Teljesen jelentéktelen, szóval azért gondoltam, hogy esetleg csak véletlen egybeesés is lehet, hogy a barátom udvariasabb velem, mint volt.
2018. febr. 10. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!