Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok, szerelmem(barátnőm) 21.

nem rég óta vagyunk együtt, versenytáncos. mellesleg egy egyetemre járunk pesten,az most nem lényeges hova.

egyáltalán nem voltam soha féltékenykedős típus,előző barátnőim sokat szóvá is tették ezt. de most ez a lány más,nagyon szeretem. tudni kell, hogy majdnem megbuktam gépszerkezettanból, mert egy fiatal 32éves tanár szivatott mindenkit belőle. na most a barátnőm táncospárja a heti 2x 1,5órában amikor edzés van ez a tanár..nincs vele órája, más szakon is van. nincs köztük semmi és nem is volt, de szemmel láthatóan próbálkozik nála a tanár, magára húzza, megjegyzéseket tesz hogy jó lehet vele a szex, volt hogy a fenekét is megfogta, és nem tud vele mit csinálni barátnőm, lebassza de mégis minden edzésen ez van, és kikészít a dolog,de tényleg,teljesen. nem akarom megbántani hogy keressen másik párt,ez nem hobbi szintű tánc, nem így működik,de megesz a fene ha csak rágondolok.

mi a véleményetek erről,mit kéne tennem?

2018. jan. 25. 23:06
 1/1 anonim ***** válasza:
A barátnőd mondja meg hogy nem hajlandó többet párba lenni vele. Esetleg te beszélgess el a férfival. Az aggasztó hogy fogdossa és a helyedben nem féltékeny lennék hanem dühös azért mert fogdossa. Elég egyértelmű hogy az akarata ellenére csinálja.
2018. jan. 25. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!