Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakított a barátnőm? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított a barátnőm? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Igazából tök közönséges kérdés lenne, mert hát sok mindenkivel megtörténik.

De itt más a helyzet.

A Barátnőm 1 hónapja megváltozott. Flegma velem, borzasztóan taszított. Közölte velem, hogy 1 hónapja random, csak úgy kiszeretett belőlem, és az érzései miatt volt flegma.

De az utobbi időben borzasztóan hangulatingadozásos volt. Egyik pillanatban nagyon szeretett, másik pillanatban tolt magától.

Most szakított, mert 1 hónapja nem szeret úgy, ahogy kéne.

Sírt, tehát még érez valamit. Két nappal a szakítása után keresett. Azt mondta, beszélőviszonyban maradjunk, és egy idő után meglátja mit érez.

Először csak írásban, aztán egy idő után találkozni is szeretnék vele.

Én még mindig úgy szeretem, mint 10 hónapja, és nem tudnék lemondani róla, ezért belementem ebbe. Átlagos beszélgetés. Egy idő után találkozni is szeretnék.

Az elmúlt időben keveset találkoztunk, ha találkoztunk is, a tél miatt csak bezárva a házba egy hétvégére. Talán emiatt is aludhatott ki benne a "tűz". Erős iskolába jár, folyamatosan tanul, ez is elterelhette rólam a figyelmét.

Szerintetek ennek lehet így jövője?

2018. febr. 2. 15:27
 1/5 A kérdező kommentje:
Viszont két hete meg azt mondta nekem, hogy nagyon szeret, és ne hagyjam el, és tudja, hogy bunkó néha velem, de nagyon szeret és ne haragudjak rá és ne hagyjam el. Ez két hete volt...
2018. febr. 2. 15:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyet elfelejtettem. Én 20, ő 18 éves.
2018. febr. 2. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi együtt tanulunk, pedig más iskoláról és más szakról van szó. Bár csak neten kérdezzük ki egymást nekem segített fejlődni, mert motivál, hogy el tudjam neki mondani az anyagot. Aztán vagy megdicsér vagy lebax :D Mikor mit érdemlek. Nem tudom, hogy a te helyzetedben mi lehet a megoldás, viszont az biztos, hogy van.
2018. febr. 2. 15:47
 4/5 Pascal Áron válasza:
Ne haragudj! Valószínűleg tetszik neki valaki más és most hezitál! Ha valaki hezitál az nem 100% ami azt jelenti hogy bazira instabil kapcsolat lenne. És fennál a veszély hogyha jön valaki akkor téged majd dobni fog. Az meg a másik hogy nem egy tárgy vagy amit zsebretehet és amikor kellesz neki elővesz. Jobban jársz ha elengeded. Szerintem jó ha nem beszéltek mert úgy nem fog menni.De ne feledd ez mind CSAK SZEMÉLYES TAPASZTALAT. ( 14 voltam, 8 hónap volt)
2018. febr. 5. 21:57
 5/5 anonim válasza:
Legyél sok lány társaságba, tedd féltékenyé, befog jönni! Rakj ki közös képeket más lányokkal, és félre vezető írások legyenek! Legalább is ezt én tenném!
2018. febr. 6. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!