Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított a barátnőm? Mit tegyek?
Igazából tök közönséges kérdés lenne, mert hát sok mindenkivel megtörténik.
De itt más a helyzet.
A Barátnőm 1 hónapja megváltozott. Flegma velem, borzasztóan taszított. Közölte velem, hogy 1 hónapja random, csak úgy kiszeretett belőlem, és az érzései miatt volt flegma.
De az utobbi időben borzasztóan hangulatingadozásos volt. Egyik pillanatban nagyon szeretett, másik pillanatban tolt magától.
Most szakított, mert 1 hónapja nem szeret úgy, ahogy kéne.
Sírt, tehát még érez valamit. Két nappal a szakítása után keresett. Azt mondta, beszélőviszonyban maradjunk, és egy idő után meglátja mit érez.
Először csak írásban, aztán egy idő után találkozni is szeretnék vele.
Én még mindig úgy szeretem, mint 10 hónapja, és nem tudnék lemondani róla, ezért belementem ebbe. Átlagos beszélgetés. Egy idő után találkozni is szeretnék.
Az elmúlt időben keveset találkoztunk, ha találkoztunk is, a tél miatt csak bezárva a házba egy hétvégére. Talán emiatt is aludhatott ki benne a "tűz". Erős iskolába jár, folyamatosan tanul, ez is elterelhette rólam a figyelmét.
Szerintetek ennek lehet így jövője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!