Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom szakított velem, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szakított velem, és nem tudom a pontos okát hogy miért. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt írta nekem hogy kiakarja szellőztetni a fejét,mert most sok minden miatt ideges(családi gondok) és a kapcsolatunkat is átakarja gondolni.Én viszont próbálom vele megbeszélni a dolgokat de ő mostanában nagyon távolságtartó. Nem rég már volt egy ugyanilyen szakítás kettőnk között.De elötte teljesen rendben voltak a dolgok. Nem kevés ideje vagyunk együtt már majdnem 2 és fél éve és már kis iskolás korunk óta ismerjük egymást.

nem tudom mit tegyek...letiltott a facebookról is.nem értem mi lehet ennek az oka.

17L

2017. dec. 27. 18:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Másba szerelmes.
2017. dec. 27. 18:12
 2/15 A kérdező kommentje:
mégis kibe? nincsenek lány ismerősei.
2017. dec. 27. 18:13
 3/15 A kérdező kommentje:
nem találkozik lányokkal.én bízok benne csak nem értem ezt az egészet...ez a tehetetlenség pedig elviselhetetlen
2017. dec. 27. 18:16
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha nem hagyod most csak el fog tőled még jobban távolodni. Kegyetlen dolog amikor tehetetlen vagy de légy türelmes.
2017. dec. 27. 19:21
 5/15 anonim ***** válasza:
L3 tilt tehat mast szeret. Mert te nem tudsz rola attol meg ez valos lehet. Kitalalta a csaladi gondokat de ha igaz is mas vigasztalta es nem te.
2017. dec. 27. 19:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Jól ismerem hogy tudjam, hogy tényleg családi gondjai lehetnek,csak elég érdekes,hogy ematt szakított velem.
2017. dec. 27. 20:38
 7/15 anonim ***** válasza:
Mint mondta átakarja gondolni a dolgokat.Hagyd őt békén adj neki időt ilyenkor csak ront a helyzeten ha nem érted meg és zaklatod.Vannak olyan dolgok amiket csak egyedül tudunk véghez vinni lehet ő is így érzi tartsd tiszteletbe.Ha meg úgymond ezzel végzet szerintem úgy is keresni fog de ha ez nem történik meg akkor keresd csak.
2017. dec. 27. 21:01
 8/15 A kérdező kommentje:

nem zaklatom.

Nemrég bejelölt facebookon. De nem hiszem hogy azért mert bármit is akarna,csak látni szeretné az adatlapomat.

2017. dec. 27. 23:21
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez a le tiltogatas mar alapbol durva

...

2017. dec. 28. 08:36
 10/15 A kérdező kommentje:
mindenhonnan letiltott...facebookon nem már..de az le van tiltva hogy írni tudjunk egymásnak...még mindig nem értem miért csinálja ezt...ha így akarta akkor hát legyen tessék...nem is fogom visszajelölni.Ő akarta ezt.Most megkapja
2017. dec. 28. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!