Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérdemeltem, hogy a barátom szakított velem és qurvának nevezett?
Figyelt kérdés
Egy egyetemista bulin fogadás miatt, bekopogtam a szomszédban levő egyetemista srácokhoz póló, melltartó nélkül, de serpenyőket tartottam a mellem elé.2016. okt. 27. 22:06
1/16 anonim válasza:
Igen . Hogy lehetsz ekkora ribizli????
2/16 anonim válasza:
én is szakítottam volna a helyében, nekem ez már nem fér bele... nem tudnék jóízűen röhögni azon, hogy a barátnőm mások előtt mutatkozik ilyen lenge "öltözékben"... nyilván ha egy random csaj csinálja ezt röhögnék, csak azért ha a barátnőm, én nagyon kiakadnék...
4/16 anonim válasza:
Előre sajnálom a következő barátod
5/16 anonim válasza:
Nem tudom mit gondoltal engem lehet nem erdekelne de megertem a batatodat.
6/16 anonim válasza:
Megérdemled:))
Sajnálom a srácot és a következő barátodat is..bár ha ismerkedésnél valahogy rájön,hogy mit csináltál akkor nem hiszem,hogy lesz..
Én is ott hagytalak volna a búsba,a fogadós haverokkal eggyüt azt éljél boldogan serpenyővel a melleid előtt:))
7/16 anonim válasza:
Haat bocsi de megertem a baratodat,de ne busulj tanultql belole majd legkozelebb nem csinalsz ieneket fogadasbol
8/16 anonim válasza:
Igen elég ri**bancos öltözéked volt, minimum egy tepsit kellett volna tartanod.
9/16 anonim válasza:
Egy ilyen vicces és bevállalós lányt nem hagynék ott. Nekem nagyon bejön ez a poén. Ahhoz képest, hogy egyetemisták vagytok, barátod elég egyoldalúan gondolkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!