Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom szakított velem, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szakított velem, és nem tudom a pontos okát hogy miért. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt írta nekem hogy kiakarja szellőztetni a fejét,mert most sok minden miatt ideges(családi gondok) és a kapcsolatunkat is átakarja gondolni.Én viszont próbálom vele megbeszélni a dolgokat de ő mostanában nagyon távolságtartó. Nem rég már volt egy ugyanilyen szakítás kettőnk között.De elötte teljesen rendben voltak a dolgok. Nem kevés ideje vagyunk együtt már majdnem 2 és fél éve és már kis iskolás korunk óta ismerjük egymást.

nem tudom mit tegyek...letiltott a facebookról is.nem értem mi lehet ennek az oka.

17L

2017. dec. 27. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

AZ a legrosszabb amit tehetsz,hogy futkosol utána.

Én pont fordított helyzetben voltam,a lány"dobott",majd 3 hónap múlva -mintha mi sem történt volna-"kezdjük újra,olyan jóvolt",bla bla...

Mondtam hogy tényleg jóvolt,képzeld,a jelenlegi párommal mégjobb!:)

2017. dec. 28. 13:54
 12/15 A kérdező kommentje:

hm...Egyik ismerősöm beszélt vele telefonon és neki azt mondta hogy átakarja gondolni a dolgait meg megoldani a problémáit és szeretne egyedül lenni és hogy én keressek egy másik fiút akivel boldog lehetek és ha úgy hozza a sors akkor újra összejöhetünk...

Csak az a gáz hogy ennyi év után nem képes ezt szóban elmondani

2017. dec. 28. 17:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szereted nem keresel másik fiút.
2017. dec. 28. 18:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem bántásból mondom,de hogyha hosszú időn keresztül nem vettél észre rajta számos arra utaló jelet hogy ez be fog következni,akkor valahol megértem a palit.
2017. dec. 28. 19:35
 15/15 A kérdező kommentje:
nem láttam mert nem mutatott erre utaló jeleket.
2017. dec. 28. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!