Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kellene tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tegyek?

Figyelt kérdés
Szoval a baratnomel oktoberben jottem.ossze es december fele lattam hogy beszel egy masik sraccal igy szivecske ugy szivecske igy cukim ugy cukim na oke en nem neztem meg a teljes beszelgetest se kivertem a hisztit nem tulajdonitottam komolyabb jelentoseget ennek aztan januar elejen eszrevettem hogy beszel egy masik sraccal es tagadta mig aztan bevalotta es kitorolt minden uzenetet masnal is volt igy hogy kitorolte meg vagy 4 5 szemelynel. Azert is volt reszemrol egy hiszti mert o allitolag azert csinalta h ha latom.h beszel vele akkor megtiltom.neki. na oke most megadta a fb kodjat felmentem ra es megneztem a decemberis csavoval h mit is beszelt es talaltam benne bugyis kepeket magarol aztan a srac kuldott kepet es bekarikazta es a kepre irta hogy szexi, na meg hab a tortan igy szeretlek eletem ugy szeretlek es mikor a csavo hivta talalkozni nem egybol nem et mondott hanem hogy meglatjuk. Es mikor ezeket meglattam egy vilag tort ossze bennem. De szeretem! Velemenyek?!
2018. jan. 31. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs sok értelme, hogy kapcsolatban legyetek, ha ő más fiúk után is érdeklődik.Ha esetleg olyan baráti kapcsolat lenne, hogy néha szivet ír, akkor megértem, de így csak kihasznál...
2018. jan. 31. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Hagyjad, szerintem ő sose szeretett, mert akkor ezt nem csinálta volna veled! Ne hogy meg alázkodj nekem!:) Ő nem érdekel meg téged, egy r*banc, aki ilyet csinál... Nem én töröm össze a szíved, azt ő már megtette! Legyél erős, és hagyd ott egy szó nélkül, vagy szólj be neki egy hatalmasat!:)
2021. márc. 12. 00:31
 3/3 anonim ***** válasza:
meg* érdemel*
2021. márc. 12. 00:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!