Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondanátok 'róla' az ő érdekében?
Ti képesek lennétek megszakítani mindenféle kapcsolatot valakivel, csak mert kezdtek iránta érezni valamit, de túl messze éltek egymástól? Vagy ez csak egy jó kifogás, és azért írja az ember, hogy valamit mondjon, majd nyugodtan eltűnhessen?
Vagy ha ti lennétek a másik fél, akit "elhagynak"....mit tennétek, ha biztosak lennétek benne, hogy megtaláltátok a lelki társatok, de ő el akar búcsúzni és hajthatatlan ebben..pont azzal a kifogással, hogy "mindkettőtöknek így lesz a legjobb" miközben te tudod, hogy nélküle a pokol vár rád és hogy soha nem fogsz mégegy számodra ennyire tökéletes személyt találni...mert tudom hogy nincs tökéletes ember, de azt hiszem, én benne találtam meg a számomra tökéletest, és nem azért mert mindenben egyetértettünk (pont hogy nem, de az ő véleményét mindenkiénél jobban értékeltem) vagy mert még nem ismertem a hibáit. Úgy éreztem teljesen megbízik bennem, és én is gondolkodás nélkül mindent elmondtam neki, de egyszer csak valami bekattant neki, nekem pedig nem hagyott választást.
A helyében ti is megszakítottátok volna a másik személlyel a kapcsolatot?
Kicsit hosszú lett, de hogy őszinte legyek, most a szívem is kiöntöttem. Mindenkinek köszönöm, aki szán rám egy percet az idejéből és ír egy rövid választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!