Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk. Miért az ilyen lányokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Miért az ilyen lányokat választjátok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Mièrt az ilyen agyonsminkelt, festett hajú, műkörmös, műszempillás, mű-lányokat választjátok?(pl. mint Loren Gray)

A fiúk szerint mièrt/mitől szèpek ezek a lányok?

Csak push-up, márkás ruhák ès egy rakat smink.

Nem mondom, hogy Loren Gray csúnya, de nehogy már minden lánynak, aki tetszeni akar bárkinek is, ilyen műnek kelljen lennie.

2018. jan. 25. 07:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nyilván nem, de szerintem azok a lányok is, akik igènyesek, de nem viszik túlzásba, azok is megèrdemlik a normális fiúkat, sőt
2018. jan. 25. 15:04
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
mert én nem érdemelnék meg egy jó csajt ? kedves vagyok , hetvegente 1 csocsozas , 2 lityo tabis bor , meg 1 mozi bele fer! na ez nem vonzó?oO
2018. jan. 25. 15:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12-es trollkodj máshol, nem vicces amit csinálsz. :/
2018. jan. 25. 20:01
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Loren Grey pont hogy nem ez a kategória. Ő gyönyörűszép (és ezt lányként mondom)egyszerűen genetikailag olyan mint egy barbi. Nem sminkeli agyon magát, és nincs rajta semmi mű,a melle is kicsi,mivel még gyakorlatilag kislány.

Rossz példa. Az áltag plázacicák sokka lrondábbak,na hogy arra mért izgulnak sokan azt én se értem. De szerencsére akinek olyan az ízlése az nekem se jön be. A hasonló proliknak jönnek be.Hát had tetszenek egymásnak.

2018. jan. 25. 20:25
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
#13 meg ha trollkodtam volna, a tabis bor helyett valami 7 decis szr es mar valosagos is..;]
2018. jan. 25. 21:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Miért olyan fiúk kellenek akik az ilyen lányokat választják?

Érdekes módon nekem sose volt ezzel problémám, pedig a műtől azért eléggé távol állok.

2018. jan. 26. 17:21
 17/21 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem minden nő szeret szépen kinézni , nem értem mibajod van azzal ha valaki igényes és ad magára . Ha egy lány 6kg sminkkel érzi jól magát legyen. De most belegondolva ha te egy pasi lennél nem az ilyen nőkért csorogna a nyálad?!

17/L

2018. jan. 26. 21:55
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy az igazán értékes, normáliis srácok idegenkednek az erős sminktől, feltűnően festett körmöktől stb. Nekik sokkal inkább a természetes kinézet jön be.
2018. jan. 27. 15:26
 19/21 anonim válasza:
48%
Nem mindnekinek az ilyen lanyok kellenek. De loren tenyleg tul mu,viszont nem minden lany,aki festi a hajat mu mar ne is haragudj... mert te nem vagy szep attol mar aki festi a hajat meg lehet mar bocs XD
2018. jún. 5. 11:54
 20/21 anonim ***** válasza:
#17 Nem, mert a nyálammal eltörölném a széségüket :D
2021. jan. 19. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!