Pasik! Miért inkább a sötétebb hajú (barna, fekete, vörös) lányokat választjátok a szőkék helyett? Mi a baj a szőkékkel? (KÉP)
Csak mert az oldalon eddig ha láttam hasonló kérdést a többség azt mondta neki nem tetszenek a szőkék. De miért nem? Miért választják inkább a barnákat vagy a feketéket vagy a vöröseket vagy egyéb hajszínűt és csak kevesen a szőkéket? És most hagyjuk azt hogy fesett vagy nem festett szőke mert a fekete hajúak is festik általában mégis népszerűbbek a szőkéknél manapság ezt tapasztalom.
Nekem hajszínben a fekete haj tetszik a legjobban, de a barátnőim közül még egynek sem volt fekete haja.
23F
Te most komolyan egy idióta oldalról veszel statisztikát ahol a fele hazudik?
Tényleg ennyi eszed van?
Miért ne választanánk őket? Bár általában a hajszínnel kapcsolatos kérdések csak elméletiek, mivel nem ez fog befolyásolni senkit elsősorban. Ha egyszer valakinek a sötétebb jön be, akkor nyugodtan választhatja azt.
Egyébként furcsa, de én a legtöbb kérdésnél azt látom, hogy ez épp fordítva van.
Mi ez a hülye kérdés?
Én szőke vagyok és népszerű vagyok a fiúk körében...
Szerintem ez nem hajszínen múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!