Pasik! Miért inkább a sötétebb hajú (barna, fekete, vörös) lányokat választjátok a szőkék helyett? Mi a baj a szőkékkel? (KÉP)
Figyelt kérdés
Csak mert az oldalon eddig ha láttam hasonló kérdést a többség azt mondta neki nem tetszenek a szőkék. De miért nem? Miért választják inkább a barnákat vagy a feketéket vagy a vöröseket vagy egyéb hajszínűt és csak kevesen a szőkéket? És most hagyjuk azt hogy fesett vagy nem festett szőke mert a fekete hajúak is festik általában mégis népszerűbbek a szőkéknél manapság ezt tapasztalom.
2013. szept. 7. 17:34
21/23 A kérdező kommentje:
Nincs hülye kérdés, csak hülye olvasó
2014. febr. 21. 20:04
22/23 anonim válasza:
Most a sötétebb haj a divat. Alig látok már szőkéket, vagy max ilyen teljesen szétroncsolt/csúnya melírozott/nagyon rövid/tipikus plázacicás póthajas hidrogénszőkét.
Amúgy akiket linkeltél, azok szépek, de nem természetesek, ilyen barna egy természetes szőke szinte sose lesz...
Én szőke vagyok, de engem nem izgat, hogy milyen színű haj az ideál.
23/23 anonim válasza:
Szerintem a szőke hajú lányok a legszebbek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!