Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Miért az ilyen lányokat választjátok? (többi lent)
Mièrt az ilyen agyonsminkelt, festett hajú, műkörmös, műszempillás, mű-lányokat választjátok?(pl. mint Loren Gray)
A fiúk szerint mièrt/mitől szèpek ezek a lányok?
Csak push-up, márkás ruhák ès egy rakat smink.
Nem mondom, hogy Loren Gray csúnya, de nehogy már minden lánynak, aki tetszeni akar bárkinek is, ilyen műnek kelljen lennie.
Nekem egyáltalán nem tetszenek a mű nők, kérlek ne általánosíts. Lorennek meg olyan a feje mint egy 8 évesnek, nem tudom mi kellene, hogy tetsszen rajta bármelyik fiúnak is.
18/f
Hát akkor ezt most jegyezd meg. Mindenki azt tesz amit akar. Ha te nem olyan ember vagy aki agyonsminkeli magát, hogy az egyéjszakás kalandokra kihasználják a fiúk, akkor nem kell sminkelned magad. Hidd el egy érzelmes udvarias srácnak nem ez fog bejönni. Tapasztalatból beszélek. Volt kb fél év amikor azt hittem, hogy ettől szebb leszek és belémszeretnek a srácok. Ketten voltak a képben. Mind a kettőnek csak addig kellettem amíg azt nem mondtam, hogy ha szeret akkor vár rám és nem 2 nap után akar megdugni. Abbahagytam a sminkelést és jelenleg lassan egy éve boldog kapcsolatban élek egy udvarias fiúval aki megbecsül engem és én is őt. Szóval mindenki azt tesz amit szeretne, úgy sminkeli magát, ahogy szeretné de ha túlzásba viszed könnyedén félreismernek a fiúk. A belső értékek a fontosak.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!