Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Egy olyan lány,aki határozott,nem fél kimondani a mondandóját,emellett szeret anyáskodni?
Mi a véleményetek?kort is írjatok!
2018. jan. 20. 19:46
1/6 anonim válasza:
Hátt xd így hogy nem ismerem nehéz véleményt alkotni :)
De elsőre bizarr ez az anyáskidás :D :)
2/6 A kérdező kommentje:
Az anyáskodást nem úgy értem :'D
hanem hogy gondoskodni próbál a fiúról,figyel rá,meg fontosnak tartja,hogy a fiú boldog legyen és jól érezze magát..olyan aki figyelmezteti ha kell stb stb
2018. jan. 20. 20:08
3/6 anonim válasza:
Ilyen vagyok, van aki értékeli, de a külsőt jobban nézik.
4/6 anonim válasza:
Páromra ez pont igaz. Én azt mondom, hogy ez is egy bizonyos mértékig jó (anyáskodás), de ha túlzásba van víve akkor már nem érzem magam igazi pasinak és ez azért az én amúgy is kicsi egómnak nem tesz olyan jót. Az, hogy kimondja amit gondol teljesen jó és egyáltalán nem zavar.
21/F
6/6 anonim válasza:
Ez így kevés, de ezek számomra jó tulajdonságok amiket irtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!