Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tini fiúk, nektek mi az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini fiúk, nektek mi az őszinte véleményetek az ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Én már anyuka vagyok, nem tini még a lányom, de látom a trendeket! Kérdésem, ha egy lány nem kapcsolatban 15-16 évesen már szexel,(tehát alkalmi szexpartnerei vannak) és a netre meztelen, félmeztelen képeket posztol magáról.

Az ilyen lányt te pozitívan ítéled meg, hogy de belevaló csaj, és kéne neked? Vagy csak egy körre kéne, mert nem becsülöd sokra? Vagy azt gondolod, ilyen robonccal nem kezdesz?

Őszintén érdekel több 16 feletti fiú véleménye!

2016. júl. 8. 16:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
meg egy korre sem kene...elasnam elve...17/f
2016. júl. 8. 16:36
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem fiú vagyok.. sajnos a mai trend a legtöbb lánynál az ha 12-13 évesen vesztik el..ez is elég gáz mint, a fent leírtak
2016. júl. 8. 16:38
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Negatívan ítélem meg! 20/f
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
Egy patront megér 16/F
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyenhez bottal se nyúlnék:S
2016. júl. 8. 16:43
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá sem nyúlnék, és a botot is sajnálnám, amivel hozzá értem:$
2016. júl. 8. 16:44
 7/14 zóna_pocok ***** válasza:
100%
Tuti nem kellene semmire, meg takaritani sem. Buta, magamutogato, komolytalan csaj, nem belevalo.
2016. júl. 8. 17:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellene.

18F

2016. júl. 8. 17:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Attól függ. Elég ribisen hangzik a dolog, de a lányt csak akkor ítélném el ha ismerném és tudnám hogy nem bánta meg.

Ha megbánta és megváltozott, akkor esetleg még járnék is vele.

Ha maradt ugyanilyen, akkor hozzá sem nyúlnék. Az egyszer megdugnám aztán eltűnök a francba dolog pedig amúgy sem az én asztalom.

Az pedig amúgy is nagyon undorító szerintem, ha 15-16 évesen rendszeresen mással szexel.

És a végére: ha úgy nevelik a gyereket, hogy ne csináljon ilyeneket és, hogy miért ne, akkor nem fog. A mai tiniribizliknek sajnos már a szüleik is ilyenek. Ezt látják, erre buknak a pasik (mondjuk én undorodom tőlük) ezért lotyót csinálnak magukból. Úgy gondolom, hogy ezek kiküszöbölhető dolgok. Viszont ha túlságosan tiltják a szülők az ilyen dolgokat, akkor jön ez a része, hogy mindenkivel ágyba bújik, mert attól ő mekkora nagylány lesz. Hát nem.

Remélem nem gond, hogy én is írtam, mert 16 feletti srácokhoz szólt a kérdés.

15F

2016. júl. 8. 17:22
 10/14 anonim ***** válasza:
53%

(tehát alkalmi szexpartnerei vannak) jézusom, és még pénzt se kér?, de komolyan, a pénzes lányokat jobban tisztelni lehet, az ojan akinek szexpartnerei vanak ingyen több anak nem lesz rendes kapcsolata..

17/F

2016. júl. 8. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!