Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Tudom hogy rengeteg ilyen kérdés van ezen az oldalon, de én is felteszem: 165 cm vagyok, 46 kg, barna szem és barna haj. Úszok. Szeretek olvasni és elég jó tanuló vagyok. Előre is köszi a válaszokat. Ha és fogszabályozós vagyok. Lehet, hogy gáz, de én nagyon szeretem.2016. aug. 30. 23:51
1/12 A kérdező kommentje:
14/l vagyok
2016. aug. 30. 23:53
2/12 anonim válasza:
Uh. Minden tök jó, de én utálok úszni. :D
3/12 anonim válasza:
Mivaaaaaaaaan világ???
Ez mind szép és jó, nincs rólad véleményem, mert nem is ismerlek ._. ha igazán érdekel őszinte válasz, akkor kérdezd körbe az ismerőseidet, ha nincs, akkor szerezz :) sok sikert
17F
4/12 anonim válasza:
Bejönnél fogszabályzó nem annyira de azt úgyis leveszik de kép is kell ehhez és még egy "probléma" van barátnőm ja és bocsi de még egy a korodat sem tudjuk
5/12 anonim válasza:
Bocsi mire leírtam már tudtuk 😅
6/12 anonim válasza:
ezek alapján egy nagyon átlagos külsejű vékony lányt képzelek el
7/12 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat és még egy gyors kérdés: a csipsz az egészségtelenebb vagy a fini roller?
2016. aug. 31. 00:03
8/12 anonim válasza:
Így nehéz megállapítani küldj egy képet magadról .14f
9/12 anonim válasza:
A finiroller, mivel a chips az krumpli és csak nagy a zsírtartalma, de a másik meg agyon cukrozott valami
17F
10/12 anonim válasza:
Ennél azért többet kéne írj magadról, akkor kilógna pozitív irányba a többi ilyen kérdés közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!