Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondhatnák neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályban aki "szerelmet vallott" nekem, de én erre nem válaszoltam.
Viszont azóta el telt pár hét és mivel minden nap találkozunk elég cikin érzem magam a közelében.
Volt már olyan ötletem hogy oda megyek hozzá és elmondom neki hogy nekem is tetszik, de ezt egyenesben nem merem közölni vele.
Ha oda is mennék mit mondanák neki?
.4 éve ismerem
.már harmadikban is elmondta hogy: "bejövök neki" és akkor én is elmondtam hogy: "én sem barátként tekintek rá".
.de azóta van egy új osztájtárs akiről azt hiszi hogy tetszik nekem.(gondolom ezért mondta el mégegyszer hogy szerelmes belém)
Mit mondhatnák neki ami utal arra hogy nekem is tetszik és lehet valami kettőnk között? 13/L
2018. jan. 17. 21:12
1/1 Zoli780806 

válasza:

Mit is mondhatnék neked te új osztálytárs....? - tette fel a kérdést a sajtreszelő és átölelte a parmezánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!