Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha lebeszélne veletek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lebeszélne veletek egy srác első randit, és azt mondaná, hogy mégsem jó?

Figyelt kérdés
"majd máskor" hogyan reagálnátok rá? Hogyan esne? Csak mert megirtam egy lánynak és nem tudom...
2018. jan. 12. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem ír konkrét indokot, és nem is mondd helyette másik időpontot, akkor arra gondolnék, hogy mégsem akar találkozni, vagy mással találkozik.
2018. jan. 12. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Velem már csináltak ilyen és nem mondom hogy jól esett...

Később utaltam rá hogy találkozhatnánk de nem lett belőle semmi se. Épp ezért esik olyan rosszul a dolog hisz ő kezdeményezett erre visszalépett...

16/L

2018. jan. 12. 18:50
 3/3 A kérdező kommentje:
itt is ez volt, hogy én kezdeményeztem...
2018. jan. 12. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!