Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Limonádé.99 kérdése:
Van egyáltalán olyan srác akinek nincs az első 20 kérdése között szexuális jellegű?!
Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 20:59
1/10 anonim válasza:
A szex része az életnek, főleg egy komolyabb kapcsolatban, így egyértelmű hogy előbb-utóbb szóba fog kerülni. Ha neked ez nem tetszik akkor felesleges komoly kapcsolatban gondolkodnod, ilyen céllal ismerkedned mert ezek szerint éretlen vagy még.
2/10 A kérdező kommentje:
Nyilván ez is az élet része de úgy vettem észre hogy sok srácnál ez a fő téma és ha megvan h jol laksz és hogy nézel ki akkor jöhet is a sex...
2016. szept. 10. 21:18
3/10 anonim válasza:
A szex egy ismerkedésnél nem kellene benne legyen az első 100 kérdésben :). Nálam nincs is benne, de a korosztályom 80%-ánál benne van.
4/10 anonim válasza:
Ne általánosíts...rengeteg srácnál nincs benne, tényleg sok normális srác van. Az, hogy te idiótákkal kezdesz ki, az már a te hibád!
5/10 anonim válasza:
Hát akkor èn is rosszakat fogtam ki:s
6/10 anonim válasza:
én lassan fél éve vagyok együtt a barátommal, de nem szokott semmi ilyesmit mondani/írni :D igaz, 14 vagyok, szóval még szép, hogy nem :D
7/10 anonim válasza:
Első 20? :O Első 200-ba sem, sőt.. Mindennek eljön a maga ideje.. Szánalmasak az olyan emberek, akiknek ez az első gondolatuk egy lánnyal kapcsolatban... 17/F
8/10 anonim válasza:
Jó biztos vannak hobbijaid meg minden de kezdjük egy lényegesebb kérdéssel élénk vagy komor színű bugyikat szoktál hordani? Illetve tanga vagy francia? Borotválod?
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyönyörűbbnél gyönyörűbben megfogalmazott csodásan hasznos válaszaitokat a hihetetlen mélységű költői kérdésemre. Visszaadtátok a lelki békémet és a bugyik lényegességébe vetett hitemet! Köszi skacok! 😄 :D
2016. szept. 13. 20:08
10/10 anonim válasza:
Van. 1000 kérdésemből egy sem. Inkább pszichológiai vagy társkeresési kérdések a kategórián belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!