Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Milyen randihívásra mondanátok igent? Egy srác mivel tud lenyűgözni?
Van egy csaj aki tetszik nekem. Megpróbáltam randira hívni( átlagos módon) de azt mondta nem. A kinézetem átlagos, sportos. Nem értem miért utasított vissza, nem mondott okot. . Azon gondolkodtam, hogy újra Megpróbálom, csak most egy kicsit kitartóbban. Arra gondoltam hogy esetleg a sulirádióban kérek neki egy számot vagy hasonló. Kellenének ötletek. És annyi hogy ha téged hasonló módon hivnának randira igent mondanál?
16F
Értem. Kössz a válaszokat. A rádió elfelejtve. Csak annyit akartam írni,hogy a csaj természetesen néz ki és szeret sportolni,érdekli a biosz kémia. Sajnos mast nem nagyon tudok róla mivel külön osztályba járunk és heti 4x van együtt óránk ( osztott óra).
Viccelődni szoktam vele. A figyelmet megadom neki és bókolok is. Azért még jöhetnek ötletek
Figyelj, mi a faxért nem lehet felfogni, hogy NEM AKAR randizni veled?!
Aztán ha elhajt a pitsába, mert ilyen gyengeelméjű vagy, akkor meg ő lesz a ribhanc.
Én másodszorra holtbiztos, hogy a halálba kívánnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!