Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy ne?
Röviden a barátnőm osztályába szoktam lemenni a lányhoz és egy pár osztálytársának meg tetszettem. Az egyik egy buli alkalmával nagyon nyomult az egyik srác de visszautasítottam mert egy kicsit se az esetem. Pár nap múlva rám írt s így utólag szégyenlem, de elég bunkó voltam vele. Utána mikor néha lementem amíg ott voltam végig bámult stb.. Jött egy másik buli ott nagyon visszafogta magát s akkor egy másik osztálytársa nyomult de sokkal udvariasabban. Ezt a nyomulós nem látta csak tudja, hogy neki is tetszem. Vele élőbe szoktam beszélgetni mert megvár tánc után. Kb.egy hónapja a nyomulósabbikkal neten megint kezdtük beszélgetni de sokkal kedvesebb vagyok mostmár. A srác úgy néz ki hogy belémszeretett. Többször mondtam neki, hogy jobb lenne neki ha nem beszélgetnénk de ugye nem így lett. Én mint barátot nagyon megszerettem, jól lehet vele beszélgetni. 3 napja nem beszélgetünk többször is akartam írni neki de gondoltam hátha felejteni akar így nem zaklatom fel. Szerintetek írjak neki vagy inkább ne? Szeretném,hogy minél jobb legyen neki s miattam ne szomorkodjon...
15/L
Írjál neki:)
Ha írsz neki akkor biztos vagyok benne,hogy örülni fog,h érdeklődsz iránta.
Hisz azt mondtad h jókat eltudtok cseverészni.
Ezek az elnevezések xd ,,nyomulósabb" 😂😂
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!