Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Írjak neki vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki vagy ne?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy tegnapelőtt picit rátelepedtem a barátnőmre és megbántam és azóta lehet hogy haragszik rám. Tegnap reggel írtam neki szerelmes jó reggelt üzenetet nem válaszolt rá,később délután 3 körül felhívtam nem vette fel,de nem is hívott vissza.Friss kapcsolat, most jöttünk össze egy hete és csak annyit mondtam neki a telefonba kicsit nyersen hogy minden fontosabb neki nálam meg azt hogy úgy érzem mintha nem akarna velem beszélgetni.Nem tudom hogy jogosan mondtam e de elmondta nekem hogy ő nem szeret sokat telefonálni és chatelni és nekem ez még szokatlan (napi 5-10 perc beszzélgetés egy olyan lánnyal akit szeretek) Azt mondta ez nem így van.Azt mondta visszahív de nem hívott. Szóval tegnap az üzenetem és a hívásom után semmi. Úgy gondoltam hagyom egy kicsit és ma is arra gondoltam hogy nem keresem egész nap,vajon keresni e fog. Ha meg nem keres akkor holnap ráírok hogy mi a baj.Egyébként élőben minden tökéletesen megy. Lehet hogy a facebook és a telefon rontja az egészet.
2017. dec. 19. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszéljetek meg egy találkozót, és beszéljétek meg személyesen. Mert a facebook, az szerintem nem kapcsolatra van. Nekem nincs is. És, igen lehet az rontja el az egészet. 16/F Írj privátot, ott bővebben tudok segíteni.
2017. dec. 19. 13:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak hétvégén tudunk találkozni
2017. dec. 19. 16:22
 3/3 Dingval válasza:
Bele ne halj, hogy csak a hétvégén ér rá. És ha nem szeret online beszélgetni, akkor a kedvedért sem fogja elkezdeni. Legyetek együtt élőben, de nehogy már ne bírj ki 10 percet nélküle. Értem én, hogy dúl a szerelem, de ez egy kicsit gáz.
2017. dec. 23. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!