Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak rájuk?
Figyelt kérdés
A barátomnak szeretnék adni egy doboz cigit. De nem egyszerűen, hanem minden cigarettára szeretnék írni neki egy kis üzenetet. Szóóval 20 üzenet kéne de nem igazán tudom mi legyen az... Sok helyen láttam már ilyet és nagyon megtetszett, gondoltam meglepem c:2017. aug. 19. 14:58
1/2 anonim válasza:
1, A dohányzás halált okoz
2, A dohányfüst több mint 70 rákkeltő anyagot tartalmaz
3, A dohányosok gyermekei körében nagyobb a dohányzás valószínűsége
4, A dohányzás szívinfarktust okoz
5, Már megint büdös cigiszagú vagy
6, Olyan téged megcsókolni, mintha kinyalnám a hamutálat
7, 40 éves korodra nem áll majd fel a cerkád
8, Kifulladsz, amíg felsétálsz a másodikra
9, Sok haláleset történik úgy, hogy elalszik valaki cigivel a kezében
10, A cigi árából pár évente új kocsit vehetnél
na a fele meg is van. kis betűkkel írd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!