Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért fordulok be ennyire, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fordulok be ennyire, ha vele vagyok?

Figyelt kérdés
Most voltam először a srácnál,és nagyon befordultnak éreztem magam.Beszélgettünk(de inkább ő kezdeményezett),utána összebújtunk,és amikor elkezdett simogatni,és egy rossz helyre nyúlt,akkor átraktam máshova a kezét,amit ő utána el is vett és nem is folytatta.Utólag minden másképp csinálnék,és nagyon rosszul érzem magam miatta...Miért csinálom ezt?Mit tegyek,hogy ne legyek ennyire befordulva a társaságában?
2018. jan. 6. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy szégyenlős vagy előtte, és egyik lány sem szereti, ha a kapcsolat erején a srác kényes helyen matat. Emiatt ne érezd rosszul magad:) Ha neked kellemetlen az, hogy "rossz" helyen ér hozzád, akkor mond meg neki, vagy told el a kezét. Nyugi, te nem csináltál semmi rosszat:D Nem hiszem, hogy baj lenne ebből, a srác legalább most rájött, hogy ez neked még túl gyors.
2018. jan. 6. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
:S
2018. jan. 6. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Ő a barátod,vagy egy egyéb srác? Ha a barátod és a kapcsolat elején jártok, akkor természetes,és valószínűleg csak egy kislány vagy, akit nem is kell tapizni. Ha bárki más, akkor nem értem,miről beszélünk, a simogatás intim dolog, te meg így csak egy könnyen kapható lány leszel, akit mindenki meg akar majd simogatni,hiszen engeded.
2018. jan. 6. 20:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk együtt.
2018. jan. 6. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor szimplán könnyű vérű vagy.
2018. jan. 6. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
kapd be.
2018. jan. 6. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
kabd*
2018. jan. 6. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!