Mit jelent az ha álmomban nem látok semmit csak egy hangot hallok hogy mennyek vele mert ez a világ csak illúzió és hogy ahová mennénk ott minden rossz elmúlik és meggyógyulok Én megindulok olyan mintha hipnotizáltak volna de aztán vissza fordulok?
Gyakran visszatérő álom?
Nem mindegy, h jó, vagy rossz érzésekkel ébredsz.
Nem tagadom, h hiszek Istenben, hiszek, h néha megszólit embereket.
A nagymamámnak volt hasonló álma. Őt egy fény hívta, és ott állt az elhunyt családtagjai között, ott volt mindkét testvére is, nyugalom árasztotta el, majd egy hang azt mondta, h még nincsen itt a te időd, neked még dolgod van. felébredt, és másnap kiderült, h az utolsó testvére este halt meg, és őt is fent látta, a családjával, hát nem tudom, h ezek után mit gondoljak.
Azt azért úgy gondolom, h neked komolyan fel kell keresned valakit. Itt én elsősorban pszichológusra, vagy neurológusra gondolok,mert lehet, szervi baj is okozhatja.
Ha ilyen régen volt, miért kérdezted meg tegnap?
Van olyan, h az embert a belső hangja figyelmezteti álmában. egészen addig, amíg rá jössz, h miért szól.
(Pl kisfiam már a pocakomban volt, én meg 2 hónapig pelenkáztam álmomban különféle babát. csináltam egy tesztet, kiderült h terhes vagyok, onnantól egyszer sem álmodtam ilyet.)
Azért érdekes az ilyen tumor, jó barátom is látott, hallott furcsákat. De csak szakaszosan, csak később lett folyamatos.
Remélem neked jó indulatú, és hosszú életet tudsz vele élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!