Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs soha 1 hónapnál hosszabb kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Igy a 18. mérföldkőhöz közeledve már a 3. párkapcsolatom ért véget az első hónap után. Nem nevezném magamat gyerekesnek - így ez nem állhat a probléma hátterében -, és unalmasnak sem tartom magamat. Folyamatosan bolondozom, és igyekszem a körülöttem lévők kedvét feldobni, amikor csak lehet. Szeretek spontán lenni, ha úgy van, de többnyire tartom magamat a tervekhez. Elkötelezett és céltudatos vagyok mindig. Nem tudok azonosulni a korombeliekkel, így idősebb emberek (18-19-20) társaságában mozgok, amióta csak az eszemet tudom. A páromat is mindig ilyen korosztályból választom, miután biztos vagyok abban, hogy baj nem lehet belőle. Soha nem életem nagy szerelmét keresem (megrögzötten legalábbis nem), csak valaki olyat, akivel kölcsönös vonzás, tisztelet és szeretet van. Valahányszor pedig így alakul, a másik fél egyszerűen az első hónapot követően dobbant. Csúnyának még nem neveztek, de nem is voltam soha nagyképű. Könnyen azonosulok szinte bárkivel bármilyen téren. Szóval, már bennem is eljött az a pont, hogy meg szeretném érteni ezt egészet. Hogy bennem van-e a hiba, vagy csak rossz helyeken keresgélek. Nem mintha ki lennék éhezve egy párkapcsolatra (félreértés ne essék), csak kíváncsi vagyok.2018. jan. 6. 18:30
11/16 anonim válasza:
#7: Szóval még 18 sem vagy, de mindegyiknek odaadtad magad 1 hónapon belül.
Ijjjj, vannak gondok.
12/16 A kérdező kommentje:
Drága 11-es! Mindössze egyetlen dolgot tanácsolnék neked, ha már voltál oly kedves, hogy megjelentél, és az észrevételeidet - feltehetően - át nem fontolva, megosztottad velem/velünk. Ne az ítéleteidet, hanem az agyadat használd, és csakis akkor, ha hasznos lehet. Ha pedig nem, akkor néha bölcsebb a hallgatás varázsával élni.🙂
2018. jan. 9. 17:25
13/16 anonim válasza:
#12: Mint kiderült, te sem használod, úgyhogy szállj le a magas létrárol. 😊
15/16 A kérdező kommentje:
#13. Nem mondhatnám, hogy sokat tudsz az én gondolkodásmódomról.😀 Én sem a tiédről, ez tény. De veled ellentétben, én csak kérdésekre használom ezt a helyet. Mert nem lelem örömömet mások leszólásában. Sőt.
2018. jan. 17. 00:52
16/16 anonim válasza:
#15: Nem leszólás, tényközlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!