Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nincs soha 1 hónapnál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs soha 1 hónapnál hosszabb kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Igy a 18. mérföldkőhöz közeledve már a 3. párkapcsolatom ért véget az első hónap után. Nem nevezném magamat gyerekesnek - így ez nem állhat a probléma hátterében -, és unalmasnak sem tartom magamat. Folyamatosan bolondozom, és igyekszem a körülöttem lévők kedvét feldobni, amikor csak lehet. Szeretek spontán lenni, ha úgy van, de többnyire tartom magamat a tervekhez. Elkötelezett és céltudatos vagyok mindig. Nem tudok azonosulni a korombeliekkel, így idősebb emberek (18-19-20) társaságában mozgok, amióta csak az eszemet tudom. A páromat is mindig ilyen korosztályból választom, miután biztos vagyok abban, hogy baj nem lehet belőle. Soha nem életem nagy szerelmét keresem (megrögzötten legalábbis nem), csak valaki olyat, akivel kölcsönös vonzás, tisztelet és szeretet van. Valahányszor pedig így alakul, a másik fél egyszerűen az első hónapot követően dobbant. Csúnyának még nem neveztek, de nem is voltam soha nagyképű. Könnyen azonosulok szinte bárkivel bármilyen téren. Szóval, már bennem is eljött az a pont, hogy meg szeretném érteni ezt egészet. Hogy bennem van-e a hiba, vagy csak rossz helyeken keresgélek. Nem mintha ki lennék éhezve egy párkapcsolatra (félreértés ne essék), csak kíváncsi vagyok.
2018. jan. 6. 18:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Milyen indokkal szakítanak veled?
2018. jan. 6. 18:31
 2/16 anonim ***** válasza:
Az intelligens emberek mindig nehezen találnak partnert, mivel nem ragadnak le olyan egyszerű dolgoknál, mint a külső, nekik több kell, megértés, beszélgetőpartner, a humor kifinomultabb formája. Sajnos ahhoz, hogy releváns válasz érkezzen erre a kérdésre, tudnunk kellene milyenek voltak előző kapcsolataid, milyenek voltak a partnerek stb. Megannyi ok lehet arra, hogy visszaléptek, amik nem feltétlenül vezethetőek vissza rád.
2018. jan. 6. 18:37
 3/16 A kérdező kommentje:
Többnyire szánalmasan homokba dugva a fejüket inkább egyszerűen nem keresnek. De ha én személyesen odamegyek, annyit mondanak, hogy “ex-barátnő miatt”, vagy szimplán leráznak annyival, hogy ne haragudjak, de rájöttek, hogy nem akarnak kapcsolatot.
2018. jan. 6. 18:38
 4/16 A kérdező kommentje:
Így utólag visszatekintve mindannyiukban volt egy közös. Gyerekesek voltak. Nekem ezzel nincs gondom, de az egyik vagy érzelmileg volt labilis, vagy egyszerűen nem tudtam vele komolyabb terveket szőni. Mégis mindig én voltam az a fél, aki várt volna a másik fejlődésére. És engem hajítottak el egyetlen szó nélkül.
2018. jan. 6. 18:44
 5/16 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Szexben aktív vagy, vagy vízihulla?

2018. jan. 6. 18:46
 6/16 Zoli780806 ***** válasza:
Fiatalság bolondság...
2018. jan. 6. 18:47
 7/16 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös! Lassan a 18-at töltöm, és nem nevezném magamat vízihullának. Többnyire én voltam a kezdeményező fél, és mivel ilyen téren nem volt semmilyen gond, “panasz”, így ezt kizárnám.
2018. jan. 6. 18:58
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem csak válts nézőpontot a helyzetről. A rossz oldala ezeknek a csalódásoknak az, hogy megkérdőjelezed nem voltál elég jó. Inkább gondold azt, hogy az élet nem szánta elég jónak őket hozzád, így kiléptek, és lehetőséget adnak, hogy a legközelebbi talán jól végződjön.

Primitív azt gondolni, hogy a rossz szex miatt léptek le. És ha valóban azért, akkor annyit is érnek. A szex csak azzal rossz, akivel nem vagy egy hullámhosszon. Legalábbis eddig tapasztalataim ezt mutatják. De persze tévedhetek.

2018. jan. 6. 19:01
 9/16 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as! Szerencsére jó ideje nem ostorozom magamat olyan dolgokkal, amik nem az én hibámból végződtek rosszul. Ami pedig a szexualitást illeti - egyet kell értenem veled. Nem vagyok a legtapasztaltabb ember, de nekem is volt már olyan párom, aki nem volt valami jó az ágyban. Viszont nekem nem ez a legfontosabb.
2018. jan. 6. 19:07
 10/16 anonim ***** válasza:

Sokszor az is lehet probléma, ha nem mutatod ki az érzelmeidet megfelelően, és ezért a partnereid nem érzik kellemesen magukat a kapcsolatban.

De a leírás alapján különösebb okot nem látok, leginkább az lehet, hogy nem volt szerencséd és eddig rossz helyen keresgéltél.

2018. jan. 6. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!