Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom mit csináljak?! 16/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak?! 16/L

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a barátommal,de egyáltalán nem érzem jól magam vele..megváltozott az utóbbi időben és folyton bunkozik és flegma.Nem tudom mit csináljak?! Nem merek vele szakítani félek hogy rossz vége lenne,csak mert sokat verekszik.Ja és kb fel se vállal,elmegy mellettem,nem is koszon és a baratai mondjak neki hogy miért nem tudsz köszönni a baratnodnek?!Egy iskolába járunk egyébként. Nekem ez rosszul esik,megalázó
2018. jan. 4. 07:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Neki lenne szégyen, ha megütne! Valahogy mégis ott kell hagynod, hisz neked nem jó vele és ezek szerint ő se kötődik hozzád. Nem félhetsz tőle annyira, hogy magadat szenvedésnek tedd ki.
2018. jan. 4. 07:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Hagyd ott a francba , ne légy hülye ...

Ha ő leszar téged, és nem érzed magad jól vele. Felesleges.

Vagy ne is szakíts vele, csak ne beszélj vele, majd leesik neki, mi az ábra :)

Légy te is bunkó, vagy egyszerűen ignoráld :)

2018. jan. 4. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Hagyd el! Ha bántani mer, akkor jelentsd fel a rendőrségen bátran!
2018. jan. 4. 12:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szakitottam vele!!
2018. jan. 4. 14:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!