Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti hogy reagálnátok? Ti is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok? Ti is megsértődnétek?

Figyelt kérdés
A barátomnak (akivel egyébként 1 éve vagyunk együtt) vettem karácsonyra egy parfümöt. Azt hittem sikerül elkapnom az ízlését, hiszen nekem is és mindenkinek tetszett az illat akinek eddig megmutattam, de nem sikerült. El sem vette az ajándékot. Konkrétan rám jött a sírás, hogy hogy lehetett velem ilyen, hiszen utolsó pénzemből vettem az ajándékot. Ti is megsértődnétek ilyen helyzetben, vagy én vagyok a hisztis? 16L
2017. dec. 25. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%
Vigyék vissza???..... Én egy métert nem mennék a gyerekkel sehova, micsoda bunkó már! Megkérdeztem volna tőle, hogy anyádék disznók közt neveltek öcsi? Biztos elküldtem volna a retekbe az ilyet.
2017. dec. 26. 07:48
 12/12 anonim ***** válasza:
11 akkor rohadjon a fürdőben?
2017. dec. 26. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!